Як очистити воду? Жива вода

Опубліковано: 14.07.2016,   Оновлено: 05.06.2023

Перейти в каталог товарів




Чи нам вам розповідати про користь води ? Ви давно вже все знаєте !
80% нашого здоров’я напряму залежить від якості питної води. 

З водою з-під крана ми випиваємо неорганічні мінеральні речовини, бактерії, мікроорганізми, хлор, важкі метали тощо. Подумати тільки: за 50 років використання водопровідної води людина випиває близько 2 кг нітратів та 16 кг хлору. 



Існують різні способи очистки води: 

  • Фільтри - хороший варіант, але прості фільтри не можуть повноцінно впоратись із функцією очищення й вони потребують постійної зміни внутрішнього фільтру, оскільки в ньому накопичується велика кількість бактерій, які в результаті можуть погіршити ваше здоров’я (їх найкраще міняти кожних 3 тижні). Стаціонарні фільтри не кожному по кишені, а дійсно якісний варіант коштує зовсім не дешево;
  • Кип’ятіння - це замкнене коло. Вода в більшості випадків містить хлор, а хлор при довгому кип’ятінні зливається із білковими з’єднаннями води та утворює діоксид - речовину, яка провокує онкологічні захворювання. Щоби вбити всі шкідливі речовини потрібно кип’ятити воду мінімум 10 хв. За цей час вона стає цілком “мертвою” та несмачною;
  • Відстоювання - за півгодини хлор вивітриться, адже це газ, проте інші важкі метали та шкідливі речовини залишаться, тому цей спосіб важко назвати справді очисним;
  • Заморожування та приготування талої води - один з ефективніших способів очистити воду. Його ми також рекомендуємо використовувати;
  • Настоювання води на мінералах - про цей спосіб ми хочемо розповісти вам детальніше, оскільки камені мають здатність не лише очищати воду, а й структурувати її.

Мінерали - це природні унікальні фільтри. Перебуваючи у воді, камені очищають її від нітратів, діоксинів, солей важких металів, алюмінію та нейтралізують пестициди. 


Вода, настояна на каменях, легко засвоюється, виводить токсини, насичує киснем клітини нашого організму, уповільнює процеси старіння, покращує стан шкіри та додає енергії.  


Найдоступнішими та найкращими каменями для очищення води є:


  • Кремній;
  • Шунгіт;
  • Кварц;
  • Цеоліт.

___________________________________________________________________________


Кремній має бактерицидну дію. 

Часто причиною захворювань стає саме дефіцит кремнію в організмі, адже при його нестачі організму не вдається засвоювати понад сімдесят мікроелементів і вітамінів. Дефіцит кремнію виявляється у судинних хворобах, хворобах шкіри, волосся та нігтів. 


Для нормального функціонування організму необхідно щодня отримувати від 10 до 20 мг кремнію, але в більшості випадків ми отримуємо лише до 5 мг.
 
Кремнієва вода виконує важливі функції в життєдіяльності людини:

- очищає воду від шкідливих домішок;
- мінералізує воду;
- нормалізує необхідний баланс вітамінів;
- допомагає зміцнити імунітет;
- сприяє швидкому загоєнню ран та опіків;
- підтримує процес відновлення кісткової тканини, хрящів та сухожиль;
- сприяє росту волосся та нігтів;
- омолоджує та очищує шкіру, уповільнює процес старіння;
- позитивно впливає на гормональний баланс.



Настоювати воду на кремнії зовсім не важко.
Спосіб приготування:  

ретельнопромийте кремній та опустіть його в емальований або скляний посуд із сирою або кип’яченою водою (розрахунок: 30-40 г кремнію на 1 л води). Накрийте посуд із водою марлевою серветкою і залиште в кімнаті подалі від прямого потрапляння сонячних променів. Через 2-3 дні можете вмиватися цієї водою, полоскати горло або змащувати рани. Здоровим людям можна вживати таку воду без обмежень. Концентрація кремнію у воді досягає 17-20 мг/л. 

Для хворих воду потрібно настоювати 5-7 днів та пити її в певний час та за визначеними дозами. 
Чим довше камінь у воді - тим більше насичується кремнієм. Ні в якому разі не пийте нижній шар води (5-10 см над каменями), оскільки там залишається осад з усіма шкідливими речовинами. Виливайте воду та ретельно промивайте камені перед наступним використанням. 
___________________________________________________________________________


Кварц - широко розповсюджений мінерал, який при взаємодії з водою дає омолоджувальний ефект для шкіри та насичує організм киснем та енергією.


Вода, настояна на кварці, за своїми властивостями стає подібною до води гірських льодовикових джерел. 


Кварц очищає воду від радіонуклідів, шкідливих домішок та сполук металів. Також вода зазнає інформаційного та структурного перетворення, таким чином здатна регулювати усі біохімічні процеси в організмі, полегшувати транспортування поживних речовин у клітини та виводити токсини.  


Крім цього кварцева вода:


- омолоджує шкіру;
- розгладжує зморшки;
- покращує колір обличчя;
- допомагає зміцнити пам’ять;
- знімає синдром хронічної втоми;
- сприяє активізації розумових процесів;
- допомагає побороти стрес, зняти напругу та дратівливість;




Спосіб приготування: 

ретельно промийте кристали проточною водою. Опустіть камені в емальований або скляний посуд із сирою або кип’яченою водою (розрахунок: 200 г кварцу на 3 л води). Настоюйте воду 2-3дні. Щодня бажано випивати не менше  2 склянок кварцевої води невеликими ковтками.
Використовуйте воду для вмивання, для приготування їжі  або в косметичних цілях, додаючи таку воду в креми, маски чи лосьйони. 
Не рекомендується ставити кварцеву воду в холодильник. Зберігайте її в скляному посуді при кімнатній температурі. 

___________________________________________________________________________


Шунгіт не має аналогів у природі та видобувається лише в одному місці на землі - у Зажогінському родовищі, що в районі Карелії. 


Шунгіт має здатність змінювати структуру води, надаючи їй лікувальні властивості. 
Шунгіт - це найкращий захист від випромінення в геопатогенних зонах та найефективніша речовина для очищення водопровідної води.



Шунгітова вода:
- виводить з води важкі метали, нітрати, залізо водопровідних труб, яйця гельмінтів, бактерії та віруси;
- повністю очищає воду від шкідливих домішок;
- прискорює загоєння ран, знімає свербіж;
- поліпшує стан шкіри;
- розгладжує дрібні зморшки;
- зменшує вугровий висип та набряклості;
- перешкоджає облисінню та випадінню волосся;
- підвищує імунітет;
- допомагає відновити обмінні процеси в організмі;
- є профілактикою алергічних, вірусних та шкірних захворювань;
- перешкоджає розвиток атеросклерозу;


Шунгітова вода має також протипоказання: добро- та злоякісні пухлини, хронічні запальні хвороби на стадії загострення, серцево-судинні хвороби, схильність до утворення тромбів, рак, підвищена кислотність.
 
Спосіб приготування: 

ретельно промийте шунгіт проточною водою. Опустіть камені в емальований або скляний посуд із сирою або кип’яченою водою (розрахунок: 500 г шунгіту на 3 л води). Настоюйте воду 3 доби. Використовуйте її для вмивання, змащення ран та укусів від комах та пийте її. Для профілактики та лікування захворювань рекомендується пити мінімум три склянки шунгітової води в день.


   Ні в якому разі не пийте нижній шар води (5-10 см над каменями), оскільки там залишається осад з усіма шкідливими речовинами. Виливайте воду та ретельно промивайте камені перед наступним використанням (бажано губкою, але без використання мийних засобів). Раз в місяць треба кип’ятити камені. Не використовуйте шунгіт більше ніж 6 місяців.  

___________________________________________________________________________


   Цеоліт - це природній фільтр, що затримує в собі шкідливі речовини. Цеоліт має широке застосування як в побуті, так і в промисловості.


Цеоліт очищає воду від важких металів, хімічних сполук та токсинів. Варто зазначити, що завдяки використанню цеолітної води концентрація найбільшого канцерогену бензопірену, поширеного у воді, зменшується у 260 разів. 


Цеолітна вода:
- нормалізує роботу кишково-шлункового тракту;
- виводить з організму солі важких металів та токсини;
- уповільнює процес старіння;
- покращує стан шкіри та зміцнює волосся;
- полоскання порожнини рота цеолітовою водою допомагає укріпити ясна та вилікувати парадонтоз; 
- цеолітові ванни допомагають при варикозі та набряках;



Спосіб приготування: 

ретельно промийте цеоліт проточною водою. Опустіть камені в емальований або скляний посуд із сирою або кип’яченою водою (розрахунок: 200г цеоліту на 1л води). Настоюйте воду 2-3 доби. 
 Щодня бажано випивати не менше  2 склянок цеолітної води невеликими ковтками. Ви можете додавати цеолітну воду в креми та мазі, напої, настоянки. 

                             ______________________________________________

                                        _____________________________________


Кожен камінь сам по собі є цінним елементом для покращення нашого здоров’я. Проте, ми рекомендуємо поєднувати між собою вищеописані мінерали для більшої ефективності. Всі вони чудово доповнюють одне одного.


Наприклад, підсилити дію кварцу допоможе кремній. Також кварц можна настоювати разом із шунгітом та цеолітом. Це додасть вашій воді більше цілющих властивостей.



Вода, настояна на шунгіті, має дещо “болотяний” запах, і не всі зможуть її пити. Щоб уникнути цього, варто використовувати кілька мінералів для настоювання (кварц, кремній або цеоліт). Ви відчуєте свіжість і прохолоду від такого напою.
Поєднання мінералів ідеально очистять та структурують вашу воду, наповнять енергією та цілющими властивостями.


Отож, підсумуємо: єдиним способом структурування води є настоювання на каменях. Цей метод допоможе очистити воду не тільки від шкідливих речовин, але й від “інформаційного бруду”.


Цю воду потрібно пити, давати домашнім улюбленцям, нею варто вмиватися, мити волосся, додавати у ванну, підливати домашні рослини, змащувати порізи, рани чи опіки тощо.


Настояна вона є “живою”, через це в неї малий термін придатності - до тижня часу. 


Звісно, спершу вам може здатися, що настоювання води - це довгий та нудний процес з усіма “банками”, рахуванням днів та промиванням каменів, але значно більш незручним може бути в майбутньому відчувати усі захворювання, які може принести неочищена забруднена вода. 

Мінерали для очищення води -  економний та ефективний варіант для виконання важливої функції “турботи про себе”.



__________________________________________________________________________
Якщо ви маєте запитання - пишіть нам:
Telegram: 068 618 18 86
Viber:       068 618 18 86

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення