Спіральки гречанi
Спіральки гречанi

Спіральки гречанi


6 відгуків
300 г
148 300 г
Є в наявності

Про глютен 

  • Спіральки є безглютеновими.
  • Та через те, що зберігаються на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
  • Спіральки можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. 
  • Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.

Чим особливі наші безглютенові спіральки?

  • Це альтернатива улюбленому продукту для тих, у кого непереносимість глютену та алергії. 
  • Також безглютенові вироби обирають люди, які дбають про здорове харчування. 
  • А для діток ми створили дитячі макарони у формі ведмедиків, зайчиків та каченят.

Чим безглютенові макарони кращі за пшеничні?

  • Пшениця при обробці втрачає поживні речовини та клітковину. Безглютенові макарони мають більше корисних елементів у складі та легше засвоюються організмом.
  • При частому вживанні пшенична клейковина, тобто глютен: порушує всмоктування поживних речовин, уповільнює метаболізм, негативно впливає на ендокринну систему та гормональний фон.
  • Ми не закликаємо повністю відмовитись від пшеничного борошна. Але точно радимо зменшити його кількість, віддати перевагу цільнозерновому та безглютеновому.

Які безглютенові спіральки/пасту обрати?

  • Рисові за смаком найбільш нейтральні та нагадують пшеничні. Містять вітаміни групи В та Е.
  • Гречані мають виражений гречаний аромат та смак, темного кольору, розсипчастої структури. Багаті на антиоксиданти, вітаміни групи В, залізо та фолієву кислоту.
  • Кукурудзяні мають легкий кукурудзяний аромат та смак, щільні за структурою. Містять клітковину, вітаміни групи В, Е та А.
  • Макарони з борошна зеленої гречки – найкорисніші серед усіх, адже це джерело поживних речовин. Містять кремній, кальцій, фосфор, калій, магній та мідь, вітаміни групи В та клітковину.
  • Пшоняна паста ніжна, легкий пшоняний післясмак. Містить рекордну кількість калію та вітаміни: А, В1, В2, В5 і РР, а також натуральну клітковину та амінокислоти. Крім того, має велику кількість вітаміну D, тому корисна для дітей.

Спосіб приготування: 

  • макаронні вироби занурити у киплячу воду з розрахунку 100 г макаронних виробів на 1 л води (можна воду посолити). 
  • Перемішуючи, довести до кипіння  і варити на помірному вогні до готовності 5-7 хв.
гречане борошно, рисове борошно, вода питна / Україна.
на 100 г : білки — 9 г, жири — 2 г, вуглеводи — 79 г. Калорійність — 370 ккал.
Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30°С, відносній вологості не вище 70%.
12 місяців.
Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення