Пшениця (органічна)
Пшениця (органічна)Пшениця (органічна)

Пшениця (органічна)


16 відгуків
600 г
63 600 г
Під замовлення (1 доба)

Чим корисна пшениця ?

  • Це твердий сорт озимої пшениці.
  • Джерело повільних вуглеводів — на 100г продукту 71г вуглеводів. Повільні вуглеводи дарують тривалу ситість, енергію та не підвищують рівень цукру в крові.
  • Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
  • Містить клітковину — на 100г продукту 10г клітковини, яка всмоктує і виводить з кишечника шлаки та токсини.
  • Має надзвичайно багатий хімічний склад:
    - вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи;
    - магній — знижує артеріальний тиск та "поганий" холестерин;
    - кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток.
  • Пророщені зерна пшениці укріплюють імунітет та покращують стан цілого організму, завдяки багатому складу мікроелементів.

Як використовувати пшеницю ?

  • Використовуйте для:
    - пророщення;
    - готуйте смачну різдвяну кутю;
    - додавайте пророщені зерна у готову кашу або посипайте салати;
    - пророщену пшеницю можна висушити, змолоти і використовувати як борошно, шрот або паніровку для мяса й риби;
    - варіть із пшениці каші та супи;
    - готуйте лікувальні відвари і настоянки.
  • Ділимося нашим рецептом каші з пророщеної пшенички.
    Додайте до пророщеної пшениці 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на ваш смак, теплу воду та перемішайте. Сніданок подано:)

Як проростити пшеницю?

  • Залийте 1-2 ст. л. пшениці водою у скляному посуді і залиште на ніч.
    Зранку промийте, злийте воду і залиште вологою на день. Ввечері знову промийте і залиште наніч.
    Вранці у вас вже будуть готові пшеничні проростки. Можна зразу ж додавати до сніданку:)
  • Радимо вводити проростки поступово у раціон. Вони мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Тому спершу вживайте не більше 2-3 ст. л. проростків на день. А згодом кількість можна збільшувати. 

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту (целіакії).

Пшениця / Україна
на 100 г: білків 14г, жирів 2г, вуглеводів 71г, харчових волокон 10г. Калорійність - 360 Ккал
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців


Салат “Ранковий”

Інгредієнти:


  1. Проростки пшениці — 100 г;

  2. Банан — 1шт;

  3. Яблуко середнього розміру — 1 шт;

  4. Родзинки — 20 г;

  5. Грецький горіх або кокос — 30 г;

  6. Кориця — ½ ч.л.

Приготування:

1. Для пророщення зерна необхідно пшеницю замочити у чистій воді на 3-5 годин (на ніч). Потім злити воду, промити насіння і залишити трохи вологи на дні посудини. Прикрити нещільно посудину кришкою чи тканиною. Відкласти пшеницю у тепле темне місце допоки не з’являться корінці довжиною 3-4 мм. Поки насіння проростає промивати його 2 рази на день. Готові проростки зберігати до 5 діб в холодильнику, промиваючи їх раз в день.

2. Для приготування салату замочити попередньо родзинки у теплій воді на 15-20 хв.

3. Нарізати банан та яблуко на довільні шматочки. Змішати всі інгредієнти в мисці, посипати корицею. Готово :)

Смачного!

Найкраще вживати зранку та після тренувань.


Відвар із зерен пшениці

0,5 скл пшениці
5 скл води


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Пшеницю добре промити, залити водою, кип`ятити 5 хвилин.
2.      Витримати 24 години із закритою кришкою, процідити.
3.      Приймати по 0,5 склянки після їжі.
 

Настоянка з зерен пшениці


1 ст.л. пшениці
1 скл. води


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Пшеницю промити,  скип`ятити 1 склянку води.
2.      Залити окропом зерна пшениці
3.      Настояти в закритому посуді 2 години
4.      Прокип`ятити протягом 15 хвилин, процідити.
 

Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення