Хліб житньо-пшеничний
Хліб житньо-пшеничний

Хліб житньо-пшеничний


13 відгуків
50 грн 1 шт
1 шт Немає в наявності
- +
Вода питна, борошно пшеничне жорнове тонкого помолу, борошно житнє цільнозернове, житня закваска (вода питна, борошно житнє цільнозернове), пшенична закваска (вода питна, борошно пшеничне жорнове), сіль морська, олія соняшникова, кунжут. Вага ±700 г. / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки - 8,5 г, жири - 2,1 г, вуглеводи - 42,2 г, клітковина - 4,2. Калорійність - 197 Ккал.
4-5 днів

В чому сила бездріжджового ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО хліба?

  • Житньо-пшеничний хліб - подовий хліб, на житній заквасці. Він 100% цільнозерновий. Цільнозерновий хліб вважається прекрасним дієтичним продуктом. Він забезпечує організм необхідною кількістю клітковини, харчових волокон, вітамінів групи В і Е, важливих мінералів - заліза, кальцію, фосфору, магнію, калію, натрію і цинку;
  • Для заквасок та тіста ми використовуємо борошно від «Зелений млин», яке змелюють у Львові у сучасному австрійському млині на кам’яних жорнах. Таким чином зберігається структура зерна;
  • Продукт не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів;
  • Корисне поєднання двох видів борошна робить хліб ще ароматнішим і смачнішим;
  • Наш житньо-пшеничний хліб – ідеальний замінник магазинного хліба з дріжджів та рафінованого борошна.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи;
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки;
  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі;
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!!!);
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв;
  • Частину хліба, чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами);
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом);
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Можна зберігати хліб у лляній/бавовняній торбинці. Для того, щоб хліб довше залишався свіжим рекомендовано зберігати його у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!! Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.