Шпинатний хліб
Шпинатний хліб

Шпинатний хліб


4 відгуки
40 грн 1 шт
1 шт Немає в наявності
- +
Борошно пшеничне цільнозернове, вода питна, закваска пшенична (вода питна, борошно пшеничне цільнозернове), шпинат, кріп, петрушка, сіль морська, сушені трави: базилік, майоран, орегано, чабер, чебрець, шавлія. Вага ±500 г. / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки — 11,6 г, жири — 1,1 г, вуглеводи — 52,7 г, клітковина — 0,7 г. Калорійність — 219 Ккал.
4-5 днів

В чому сила бездріжджового ШПИНАТНОГО хліба?

  • Хліб шпинатний - це смак і користь для тих, хто турбується про своє здоров'я і красу. Має оригінальний смак та неповторний аромат, а також  допомагає відновити і підтримувати здорову мікрофлору кишечника;
  • Цей хліб підійде як вегетаріанцям, так і веганам, тому що не містить інгредієнтів тваринного походження.;
  • Продукт також не містить цукру, меду, розпушувачів, консервантів;
  • Для заквасок та тіста ми використовуємо борошно від «Зелений млин», яке змелюють у Львові у сучасному австрійському млині на кам’яних жорнах. Таким чином зберігається структура зерна;
  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів.

Чому випічка має бути без дріжджів?

  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;
  • Хліб на заквасці бореться з ожирінням, цукровим діабетом, атеросклерозом, остеопорозом, порушеною моторикою травної системи;
  • Крім цього, такий хліб ефективно видаляє з організму шкідливі речовини - солі важких металів, токсини і радіоактивні сполуки;

Як правильно зберігати хліб вдома?

  • Не залишайте хліб відкритим (без пакета чи торбинки) на повітрі;
  • Рекомендовано зберігати хліб в холодильнику, у рідному упакуванні, лляній або бавовняній торбинці (важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і т.д… тут усе індивідуально!!!);
  • Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв;
  • Частину хліба, чи окремі буханки можна заморозити (шматками або скибами);
  • Розморожувати просто на повітрі. Хліб буде таким, як перед заморозкою (тобто слід проводити цю операцію із свіжим хлібом);
  • Підсохлий хліб можна «освіжити»: розігріваємо піч до 150С, у бритванку, чи металеву миску наливаємо «окропу». Над нею на іншу бритванку (або решітку) кладемо шматки хліба (їх перед цим можна теж злегка оприскати водою), залишаємо на 5-10 хв.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Можна зберігати хліб у лляній/бавовняній торбинці. Для того, щоб хліб довше залишався свіжим рекомендовано зберігати його у холодильнику. Важливо, щоб робота самого холодильника була правильною – щоб не тік, не збирав конденсату і.т.д… тут усе індивідуально!!! Перед споживанням витягти хліб з холодильника і дати «подихати» 10 хв.