


Кекс веганський шоколадний (суміш для випічки)
1 відгук
98 грн 450 г
450 г
Під замовлення (1 доба)
Цільнозернове пшеничне борошно, преміум какао порошок, тростинний цукор, крохмаль топіоки, розпушувач / Україна
на 100 г: білки — 7.3 г, жири — 1.3г, вуглеводи — 75.5 г. Калорійність — 350 Ккал.
6 місяців
Чим особлива суміш для випічки Кекс веганський шоколадний ?
- Суміш для випічки кекс — це збалансована суміш борошна для легкого приготування веганського кексу.
- БЕЗ яєць та лактози.
- БЕЗ рафінованого цукру.
- Наша суміш на основі цільнозернового пшеничного борошна і крохмалю топіоки.
- Суміш зекономить вам час та гроші на пошуку продуктів. Жодних магазинів та супермаркетів: усе необхідне в одній упаковці. Додати потрібно лише сухофрукти та олію.
- З однієї упаковки виходить 1 кекс.
Який кекс на смак?
- Шоколадний кекс із суміші виходить в міру мокрий та жирний.
- Якщо любите апельсинові смаки, рекомендуємо спробувати апельсиновий кекс.
Як використовувати суміш для випічки Кекс веганський Шоколадний ?
Приготуйте додатково:
1. Змішайте всі інгредієнти. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
2. Змастіть форму олійкою.
3. Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Проте, якщо кекс буде швидко підніматися, зменшіть температуру до 160 градусів.
Приготуйте додатково:
- форма для випічки діаметром 11 см,
- сушена вишня чи інші сухофрукти 80 г
- кокосова розтоплена олія 100 г
- вода 280 мл
1. Змішайте всі інгредієнти. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
2. Змастіть форму олійкою.
3. Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Проте, якщо кекс буде швидко підніматися, зменшіть температуру до 160 градусів.
Зверху на кекс можна зробити веганську поливку.
1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока. Змішате кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком (не розчиняйте його у воді) до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.
2. З кокосової пасти. Розтопіть манну та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка паски стане білішою. Манна має солодкуватий смак.
3. Білим чи чорним шоколадом. Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.
Прикрасити можна сухими апельсинами, корицею, бадяном. Такі прикраси в маленьких грамажах зібрані у наборі для глінтейну ;)
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Зберігати в сухому місці за температури не вище 25°С та відносній вологості
не вище 65%.