Кекс веганський шоколадний (суміш для випічки)
Кекс веганський шоколадний (суміш для випічки)Кекс веганський шоколадний (суміш для випічки)

Кекс веганський шоколадний (суміш для випічки)


1 відгук
98 грн 450 г
450 г Під замовлення (1 доба)
- +
Цільнозернове пшеничне борошно, преміум какао порошок, тростинний цукор, крохмаль топіоки, розпушувач / Україна 
на 100 г: білки — 7.3 г, жири — 1.3г, вуглеводи — 75.5 г. Калорійність — 350 Ккал.
6 місяців

Чим особлива суміш для випічки Кекс веганський шоколадний ?

  • Суміш для випічки кекс — це збалансована суміш борошна для легкого приготування веганського кексу.
  • БЕЗ яєць та лактози.
  • БЕЗ рафінованого цукру.
  • Наша суміш на основі цільнозернового пшеничного борошна і крохмалю топіоки.
  • Суміш зекономить вам час та гроші на пошуку продуктів. Жодних магазинів та супермаркетів: усе необхідне в одній упаковці. Додати потрібно лише сухофрукти та олію.
  • З однієї упаковки виходить 1 кекс.

Який кекс на смак? 

  • Шоколадний кекс із суміші виходить в міру мокрий та жирний.
  • Якщо любите апельсинові смаки, рекомендуємо спробувати апельсиновий кекс.

Як використовувати суміш для випічки Кекс веганський Шоколадний ?
Приготуйте додатково:


1. Змішайте всі інгредієнти. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
2. Змастіть форму олійкою.
3. Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Проте, якщо кекс буде швидко підніматися, зменшіть температуру до 160 градусів.

Зверху на кекс можна зробити веганську поливку.


1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока.
Змішате кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком (не розчиняйте його у воді) до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.

2. З кокосової пасти. Розтопіть манну та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка паски стане білішою. Манна має солодкуватий смак.

3. Білим чи чорним шоколадом.
Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.

Прикрасити можна сухими апельсинами, корицею, бадяном. Такі прикраси в маленьких грамажах зібрані у наборі для глінтейну ;)


Детальніше

Чого не варто?
  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому місці за температури не вище 25°С та відносній вологості не вище 65%.