

Борошно соргове
2 відгуки
63 грн 500 г
500 г
Під замовлення (1 доба)
борошно сорго / Україна.
на 100 г: білки — 10,8 г, жири — 10,7 г, вуглеводи — 66,2 г. Калорійність — 388 ккал.
12 місяців.
Чим особливе борошно соргове?
- Борошно соргове — це особливий вид безглютенового борошна із багаторічної рослини сорго.
- Має світлий колір та м'який солодкий аромат. За своїми властивостями подібне до пшеничного борошна.
- У нього низький глікемічний індекс — близько 60. Це означає, що після його вживання рівень цукру в крові не підніметься стрімко.
- Є джерелом антиоксидантів, таких як феноли і таніни. Вони допомагають боротися із запаленнями в організмі.
- Містить фолієву кислоту, яка підтримує імунну систему та особливо корисна майбутнім і годуючим мамам.
Про глютен
Соргове борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як використовувати борошно соргове?
- Використовуйте для приготування налисників, вафель, кексів, коржів для тортиків та інших солодощів.
- Із соргового борошна можна готувати кашу, напої та додавати до перших чи других страв.
- Печіть ароматний хлібчик. А ви знали, що така випічка черствіє повільніше, ніж з іншого борошна ?:)
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Безглютеновий яблучний пиріг

Інгредієнти:
- Соргове борошно — 2 скл.
- Кокосова олія — 5 ст.л.
- Мед (або будь-який сироп) — 2 ст.л.
- Яблука — 3 шт.
- Кориця — 1 ст.л.
Приготування:
1. Руками добре змішати борошно з олією та медом.
2. Приготування яблук: очистити і подрібнити на шматочки яблука, змішати з корицею і тушити на слабкому вогні 5 хв.
3. Форму змастити олією, викласти 2/3 тіста, сформувавши бортики.
4. Всередину викласти яблука і зверху посипати залишками тіста.
5. Випікати 30хв при температурі 180 градусів.
Повністю охолодити і смакувати з улюбленим напоєм:)
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Зберігати в сухому, добре вентильованому, прохолодному приміщенні.