Борошно з сочевиці
Борошно з сочевиціБорошно з сочевиці

Борошно з сочевиці


Залишити відгук
95 грн 900 г
900 г Немає в наявності
- +
борошно з сочевиці 100% / Україна
на 100 г: білки — 24,3 г, жири — 2 г, вуглеводи — 49 г. Калорійність — 297 ккал.
12 місяців.

Чим особливе борошно з сочевиці?

  • Борошно з сочевиці — це вже готова розмелена сочевиця, яку можна не лише варити, а й використовувати, як борошно.
  • Джерело рослинного білка — 23 грами на 100г продукту. Саме білок  основа нашого імунітету та роботи усіх систем організму.
  • Містить у великих кількостях:
    - залізо (7,5 мг у 100 г продукту)  добова потреба 12-25 мг;
    - фолієва кислота ( 90 мкг/100 г)  добова потреба 400 мкг;
    - вітамін В1 (0,5 мг/100 г)  добова потреба 1,5 мг.
  • Борошно з сочевиці містить розчинну і нерозчинну клітковину, яка стимулює травлення і попереджає закрепи.

Про глютен
Сочевичне борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як використовувати борошно з сочевиці?

  • Випікайте пухкенький хліб та готуйте млинці чи оладки.
  • В сочевичному борошні можна панірувати овочеві котлети — виходить дууже смачно:)
  • Міксуйте з іншими видами борошна. Так кожного разу ви отримаєте нові смаки.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, не заражені шкідниками хлібних запасів, при температурі від 0 до 20 °С і відносній вологості не вище 75%.