


Мигдалеве борошно
5 відгуків
210 грн 250 г
250 г
Під замовлення (1 доба)
Мигдаль / Іспанія
на 100 г: білки — 25,8 г, жири — 54,5 г, вуглеводи — 13 г. Калорійність — 602 ккал.
4 місяці
Чим особливе мигдалеве борошно?
- Мигдалево борошно — це безглютенове борошно виготовлене із меленого мигдалю.
- Має ніжний горіховий злегка солодкуватий смак.
- У нього низький глікемічний індекс — 25. Це означає, що після його вживання рівень цукру в крові не підніметься стрімко.
- Мигдалеве борошно багате на:
- білок — 18,6 г у 100 г;
- вітамін В2 (вітамін краси)— 1,63 мг у 100 г;
- вітамін Е (потужний антиоксидант) — 25 мг у 100 г;
- кальцій — 273 мг у 100 г
Вони підтримують роботу всього організму та попереджають дефіцити. - Випічка на мигдалевому борошні довше залишається свіжою. Ще одна причина спробувати його:)
- білок — 18,6 г у 100 г;
- вітамін В2 (вітамін краси)— 1,63 мг у 100 г;
- вітамін Е (потужний антиоксидант) — 25 мг у 100 г;
- кальцій — 273 мг у 100 г
Вони підтримують роботу всього організму та попереджають дефіцити.
Про глютен
Мигдалеве борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як можна використовувати мигдалеве борошно?
- Випікайте печиво і кексики. Підходить для загущення супів, каш та соусів.
- Мигдалеве борошно може замінити пшеничне у співвідношені 1:1.
- Готуйте справжні французькі десерти — макаруни, тарти, мафіни.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати у великій кількості людям, які страждають надмірною вагою.
Мигдалеве печиво
Інгредієнти:
Мигдалеве борошно — 250г
Фініки — 125г
Вівсянка (або вівсяне борошно) — 125г
(для безглютенової версії підійде борошно зеленої гречки)
Вода — 225мл.
Приготування:
1. Фініки замочити у кип'яченій воді на 10-15 хв, ще раз промити, очистити від кісточки і зблендерувати з водою.
2. Вівсянку змолоти у кавомолці або використати готове вівсяне борошно.
3. Змішати фініки з вівсянкою, вологими руками сформувати печиво (товщиною 1см, діаметр приблизно 5-7 см). За смаком можна добавити кунжутне, макове чи лляне насіння.
4. Випікати при 180 градусах 12хв з однієї сторони і 3хв з іншої.
Обіцяємо, що це дуже смачно!
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.