Шрот кокосовий
Шрот кокосовийШрот кокосовий

Шрот кокосовий


29 відгуків
73 грн 250 г
250 г750 г Є в наявності
- +
Шрот кокосовий / Індія.
на 100 г: білки — 36,2г, жири — 2г, вуглеводи — 16,1 г, харчові волокна — 39,8г, вода — 3,6 г. Калорійність — 222 ккал.
6 місяців.


Що таке кокосовий шрот та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Містить багато насичених жирних кислот, які важливі для правильної роботи нервової та статевої систем. 
  • Кокосовий шрот — джерело лауринової кислоти, яка знижує рівень холестерину у крові і є профілактикою серцево-судинних захворювань.
  • Містить вітамін Е та інші антиоксиданти. Вони підтримують нашу молодість, красу та зменшують запальні процеси.

Як використовувати кокосовий шрот?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. кокосового шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3 рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
    Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Кокосовий шрот містить вітаміни А, С і групи В, мінеральні речовини - кальцій, натрій, калій, фосфор, залізо, натуральні цукрові речовини, білки, вуглеводи, органічні кислоти.
  • Завдяки лауриновій кислоті, яка міститься у кокосі, знижується рівень холестерину.




Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей із надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, людей з цукровим діабетом і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.






Кокосовий десерт

Інгредієнти:


  1. Грецький горіх — 1 склянка

  2. Кокосова олія — ½ склянки

  3. Шрот кокосовий — ½ склянки

  4. Мед рідкий — 2-3 ст.л. (або за смаком).

Приготування:


1. Змеліть горіхи до порошку.
2. Розтопіть кокосову олію на водяній бані.
3. З’єднайте всі інгредієнти разом.
4. Сформуйте солодощі довільної форми. Можете для цього скористатись формою для кексів чи іншою.
5. Готові солодощі покладіть в холодильник на 2-3 години. Подавайте охолодженими.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (29)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.