Шрот кунжуту
Шрот кунжутуШрот кунжуту

Шрот кунжуту


8 відгуків
40 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Білий кунжут (Шрот кунжуту 80%, Шрот розторопші 20%) / Україна.
на 100 г: білки — 35,3 г, жири — 15,1 г, вуглеводи — 12,2 г. Калорійність — 323 ккал.
6 місяців

Чим особливий шрот кунжуту?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Цінне та корисне джерело кальцію: 100 г насіння кунжуту містить добову норму кальцію. Він необхідний для правильної роботи м'язової тканини, міцності кісток та зубів.
  • Шрот кунжуту багатий на клітковину. Клітковина стимулює травлення та виведення токсинів з організму.
  • Містить магній, який сприяє зниженню артеріального тиску та підтримує роботу нервової системи.

Як вживати шрот кунжуту?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. кунжутного шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
    Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Шрот - це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Cмузі “Міцний горішок”


Інгредієнти:


  1. Огірок різаний — ½ склянки

  2. Шпинат — 1 склянка

  3. Броколі — ½ склянки

  4. Селера стебло — 2 шт

  5. Вода — 1 склянка

  6. Банан — 1 шт

  7. Зелене яблуко — ½ шт.

  8. Шрот кунжутний — 2 ст.л.

  9. Імбир свіжий — 2-3 см (або за смаком).

Приготування:


1. Помийте продукти.

2. Очистіть яблуко від серцевини, імбир та банан від шкірки.

3. Помістіть всі інгредієнти у високу чашу блендера та збийте до однорідності. Смузі готовий.
Смачного!

Вживайте у будь-який час протягом дня. Чудово підходить для відновлення після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.