Шрот льняний
17 відгуків
250 г
Під замовлення (1 доба)
Чим особливий льняний шрот?
- Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
- Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
- Шрот льону — продукт №1 для людей, які страждають на діабет 1-го і 2-го типу, бо містить клітковину, яка сповільнює скачки глюкози в крові.
- Має обволікаючі властивості, тому допомагає зменшити больові симптоми при гастриті та виразці шлунку.
- Лляний шрот містить фітоестрогени, які позитивно впливають на жіночий гормональний фон.
Як використовувати шрот льону?
- Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
- Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
- Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. льняного шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Льон / Україна.
на 100 г: білки — 16 г, жири — 4 г, вуглеводи — 18 г. Калорійність — 197 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців
Бананові панкейки без яєць
Інгредієнти:
Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянки;
Вода питна — 1-1 ½ склянка;
Банан — 2 шт;
Арахісова паста — 2 ч.л.;
Шрот льону — 2 ст.л.;
Сода харчова — 1 ч.л.
Приготування:
1. Якщо шрот крупний, то змеліть його у кавомолці до порошку.
2. Залийте шрот льону теплою водою і дайте настоятись 15-20 хв.
3. Додайте до нього борошно, пюре банану, арахісову пасту та соду і розмішайте до однорідності.
4. Дайте настоятись 5-10 хв.
5. Випікайте на розігрітій сковорідці з обох боків до золотистого кольору.
6. Подавайте з сиропом, йогуртом, джемом та свіжими фруктами.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.