Висівки вівсяні
Висівки вівсяніВисівки вівсяні

Висівки вівсяні


4 відгуки
35 грн 200 г
200 г Є в наявності
- +
Висівки вівсяні / Україна.
на 100 г: білки — 18 г, жири — 7,7 г, вуглеводи — 45,3 г. Калорійність — 320 Ккал.
6 місяців

Чим особливі висівки вівсяні?

  • Вівсяні висівки — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Зберігають майже 90% корисних речовин, що містить цільне зерно.
  • Природний абсорбент, який виводить токсини з організму. Висівки вбирають рідину, розбухають і стимулюють процеси травлення.
  • Містять вітамін В1 (31% від денної потреби), холін (22% від денної потреби) та біотин (30% від денної потреби). Всі вони пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму.
  • Вівсяні висівки — джерело повільних вуглеводів: на 100г продукту 45г вуглеводів. Повільні вуглеводи дарують тривалу ситість, енергію та не підвищують рівень цукру в крові.

Як вживати висівки вівсяні?

  • Додавайте в салати, випічку, перші страви, йогурти чи смузі. Чудово смакує з усіма стравами та додає ситості.
  • Рекомендуємо вживати не більше 30 грам висівок в день = 3 ст. л.
  • Поради від СМАКУ ЖИТТЯ ❤️
    - обов’язково дотримуйтесь водного балансу при вживанні висівок. Вода допомагає розчиняти харчові волокна і просуватися по шлунковому тракту;
    - приймайте висівки разом з їжею, а не замість прийомів їжі!

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Зловживати при загостреннях гастриту, пакреатиту та інших захворювання ШКТ.

Детальніше
  • Нормалізують мікрофлору кишечника, виводять токсини та допомагають при запорах.





 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Каша з висівками

Інгредієнти:


  1. Пластівці вівсяні — 100 г;

  2. Вода питна — 200 мл;

  3. Рослинне молочко або сік — 200 мл;

  4. Родзинки світлі — 25 г;

  5. Інжир — 40 г;

  6. Грецький (чи інший) горіх — 20 г;

  7. Мед — 1-2 ч.л.;

  8. Висівки вівсяні — 2-3 ст.л.;

Приготування:


1. Відваріть пластівці з висівками у воді протягом 3-5 хв.
2. За цей час замочіть у теплій воді родзинки та інжир протягом 15-20 хв.
3. Наріжте інжир дрібними шматочками, подрібніть горішки.
4. Додайте сухофрукти, горішки та мед до каші і залийте молочком чи соком.
5. Подавайте теплим.

Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.