Комбуча Ігриста ружа
Комбуча Ігриста ружаКомбуча Ігриста ружаКомбуча Ігриста ружа

Комбуча Ігриста ружа


2 відгуки
199 грн 750 мл
750 мл Є в наявності
- +
вода очищена, культура чайного гриба, цукор, пелюстки троянди пномпенської, чай чорний, чай зелений / Україна.
на 100 г : жири — 0 г, з них насичені — 0 г, вуглеводи — 6 г, з них цукри — 6 г, білки — 0 г, сіль — 0 г. Калорійність — 24 ккал.
60 днів.

Що таке комбуча «Ігриста ружа»? 

  • Комбуча  — ферментований натуральний напій на основі чаю. В комбучі «Ігриста ружа» збалансували смак міксом чорного та зеленого чаю.
  • «Ігриста ружа» — це зручний формат комбучі, яка зможе замінити алкогольні напої під час свят,  наприклад, шампанське.  
  • Рекомендуємо вживати у новорічну ніч. Це святково, а ще й корисно :)

Яка комбуча «Ігриста ружа» на смак? 

  • Комбучу ще називають «чайним квасом», бо це чай з природніми бульбашками. 
  • Комбуча «Ігриста ружа» дуже запашна, має насичений квітково-солодкуватий смак, бульбашки легкі та приємні. Також маємо ще один смак «Ігриста цитрина», якщо полюбляєте кисленький смак , то це саме для вас!
  •  Якщо ви любите солодкуватий трояндовий смак, цей напій точно для вас!

У чому користь комбучі? 

  • Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну. 
  • Пелюстки троянди заспокоюють, покращують сон, відновлюють мікрофлору кишечника, корисні для печінки та нирок.
  • Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків. 
  • Чайний гриб у поєднанні з зеленим чаєм покращують роботу печінки. 
  • Комбуча — природний антибіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекційних захворюваннях. 
  • Від лимонаду комбуча виграє меншою кількістю цукру у складі, перед квасом — у відсутності хлібних дріжджів. 

Як вживати комбучу? 

  • Смакує охолодженою!  Оскільки комбуча — напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант — через 1-2 години після їжі. 
  • Завдяки заспокійливим властивостям чайної троянди, ідеально підходить для вечірнього релаксу.
  • Комбуча — це одночасно смачно та корисно. 
  • Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.
Детальніше
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в холодильнику за температури від 1 ℃ до 6 ℃. Після відкриття пляшки напій вжити протягом доби.