Комбуча Ігриста цитрина
Комбуча Ігриста цитринаКомбуча Ігриста цитринаКомбуча Ігриста цитрина

Комбуча Ігриста цитрина


Залишити відгук
199 грн 750 мл
750 мл Є в наявності
- +
вода очищена, культура чайного гриба, цукор, вербена лимонна, чай чорний, чай зелений / Україна.
на 100 г : жири — 0 г, з них насичені — 0 г, вуглеводи — 6 г, з них цукри — 6 г, білки — 0 г, сіль — 0 г. Калорійність — 24 ккал.
60 днів.

Що таке комбуча «Ігриста цитрина» ? 

  • Комбуча  — ферментований натуральний напій на основі чаю. В комбучі «Ігриста цитрина» збалансували смак міксом чорного та зеленого чаю.
  • «Ігриста цитрина» — це зручний формат комбучі, яка зможе замінити алкогольні напої під час свят, наприклад, шампанське.  
  • Рекомендуємо вживати у новорічну ніч. Це святково, а ще й корисно :)

Яка комбуча  «Ігриста цитрина»  на смак? 

  • Комбучу ще називають «чайним квасом», бо це чай з природніми бульбашками. 
  • Комбуча  «Ігриста цитрина» має насичений лимонний смак з тонким солодкуватим післясмаком, бульбашки легкі та приємні. Також маємо ще один смак «Ігриста ружа», якщо полюбляєте солодкуватий смак , то це саме для вас!
  • Якщо ви любите напої з кислинкою, то цю комбучу точно варто спробувати.

У чому користь комбучі? 

  • Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну. 
  • Вербена лимонна тонізує та зміцнює організм, нормалізує обмін речовин, бореться з хронічною втомою та виснаженням.
  • Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків. 
  • Чайний гриб у поєднанні з зеленим чаєм покращують роботу печінки. 
  • Комбуча — природний антибіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекціних захворюваннях. 
  • Від лимонаду комбуча виграє меншою кількістю цукру у складі, перед квасом —  у відсутності хлібних дріжджів. 

Як вживати комбучу? 

  • Смакує охолодженою!  Оскільки комбуча —  напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант —  через 1-2 години після їжі. 
  • Завдяки заспокійливим властивостям вербени лимонної, ідеально підходить для вечірнього релаксу.
  • Комбуча —  одночасно смачно та корисно. 
  • Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.
Детальніше
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в холодильнику за температури від 1 ℃ до 6 ℃. Після відкриття пляшки напій вжити протягом доби.