



Комбуча Ігриста цитрина
Залишити відгук
199 грн 750 мл
750 мл
Є в наявності
вода очищена, культура чайного гриба, цукор, вербена лимонна, чай чорний, чай зелений / Україна.
на 100 г : жири — 0 г, з них насичені — 0 г, вуглеводи — 6 г, з них цукри — 6 г, білки — 0 г, сіль — 0 г. Калорійність — 24 ккал.
60 днів.
Що таке комбуча «Ігриста цитрина» ?
- Комбуча — ферментований натуральний напій на основі чаю. В комбучі «Ігриста цитрина» збалансували смак міксом чорного та зеленого чаю.
- «Ігриста цитрина» — це зручний формат комбучі, яка зможе замінити алкогольні напої під час свят, наприклад, шампанське.
- Рекомендуємо вживати у новорічну ніч. Це святково, а ще й корисно :)
Яка комбуча «Ігриста цитрина» на смак?
- Комбучу ще називають «чайним квасом», бо це чай з природніми бульбашками.
- Комбуча «Ігриста цитрина» має насичений лимонний смак з тонким солодкуватим післясмаком, бульбашки легкі та приємні. Також маємо ще один смак «Ігриста ружа», якщо полюбляєте солодкуватий смак , то це саме для вас!
- Якщо ви любите напої з кислинкою, то цю комбучу точно варто спробувати.
У чому користь комбучі?
- Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну.
- Вербена лимонна тонізує та зміцнює організм, нормалізує обмін речовин, бореться з хронічною втомою та виснаженням.
- Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків.
- Чайний гриб у поєднанні з зеленим чаєм покращують роботу печінки.
- Комбуча — природний антибіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекціних захворюваннях.
- Від лимонаду комбуча виграє меншою кількістю цукру у складі, перед квасом — у відсутності хлібних дріжджів.
Як вживати комбучу?
- Смакує охолодженою! Оскільки комбуча — напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант — через 1-2 години після їжі.
- Завдяки заспокійливим властивостям вербени лимонної, ідеально підходить для вечірнього релаксу.
- Комбуча — одночасно смачно та корисно.
- Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Зберігати в холодильнику за температури від 1 ℃ до 6 ℃. Після відкриття пляшки напій вжити протягом доби.