Мигдаль сирий (Карамель)
15 відгуків
150 г
Закінчується
У чому користь мигдалю сирого (Карамель)?
- Мигдаль — це їстівне насіння однойменного куща із роду слив.
- Мигдаль є одним із найцінніших горіхів: багатий на білок (18,6г у 100г), вітамін В2("вітамін краси"- 1,63мг у 100г), В7 (біотин - 20мкг у 100г), Е (потужний антиоксидант - 25мг у 100г), кальцій (273мг у 100г), магній (286мг у 100г), калій та цинк.
- Ці вітаміни та мінерали сприяють нормалізації обміну речовин, покращують стан шкіри, волосся та зубів.
- Щоденне споживання мигдалю покращує травлення та сприяє виробленню корисних бактерій у шлунково-кишковому тракті.
Як споживати мигдаль?
- Мигдаль чудово підходить для прикрашання десертів, додає пікантного смаку салатам, відвареним або обсмаженим овочам. Мелений мигдаль використовується у випічці і для додання густоти супам та соусам.
- Готуйте мигдалеву пасту і поливайте нею млинці і вівсянку.
- Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або хоча б на 8 год, щоб усі вітаміни та мінерали точно засвоїлися :)
- Денна норма мигдалю: 30г — для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.
Мигдаль сирий / США
на 100 г: білки — 21 г, жири — 49 г, вуглеводи — 10 г. Калорійність — 575 ккал
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.