Какао-порошок світлий (преміум 22%)
Какао-порошок світлий (преміум 22%)Какао-порошок світлий (преміум 22%)

Какао-порошок світлий (преміум 22%)


10 відгуків
100 г250 г
88 100 г
Є в наявності

Чому какао-порошок корисний продукт?

  • Какао-порошок — це продукт перероблення плодів шоколадного дерева, висушена і подрібнена какао-макуха, яка залишається після вичавлення какао-олії.
  • Какао-продукти містять антиоксидант флаванол та тонізувальні речовини: кофеїн і теобромін. Тому регулярне вживання напоїв із какао допоможе підвищити працездатність, активність та концентрацію уваги.
  • Напої з какао є ефективними при лікуванні застудних захворювань, оскільки забезпечують відхаркувальну дію.

У чому відмінність какао-порошку світлого і темного?

  • Какао-порошок світлий виготовляють шляхом перетирання какао продуктів (какао-бобів і макухи).
  • Какао-порошок темний проходить ще процес додаткової обробки (алкалізації), завдяки чому має більш насичений колір і смак.

Як використовувати какао-порошок?

  • Із какао-порошку готують гарячий шоколад, смачні какао-коктейлі та додають у випічку і десерти.
  • Також його використовують у косметології для обгортань та масок.

Чого не варто?

  • Не варто зловживати какао людям із зайвою вагою, оскільки це доволі калорійний продукт.
  • З обережністю слід вживати під час вагітності та при грудному вигодовуванні, оскільки какао-порошок може викликати алергію.
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао-продуктів.

Какао-порошок / TM DeZaan, Нідерланди, 22%.

на 100 г: білки — 24 г, жири — 22 г, вуглеводи — 32 г. Калорійність — 376 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
6 місяців.

Печиво брауні з конопляного борошна


Інгредіенти:

  1. Волоський горіх — ½ скл.

  2. Конопляне борошно —  ¼ скл.

  3. Какао-порошок/кероб — 3 ст.л.

  4. Банан — 1 шт.

  5. Шоколадний/ ванільний/ горіховий ароматизатор (за бажанням) — 2-3 краплі.

Якщо ви любите солодке, можете додати кілька крапель екстракту стевії (натуральний підсолоджувач) або 2-3 ложки кокосового цукру.


Приготування:

1. Все дуже просто: змішайте всі інгредієнти в блендері.

2. Далі, зачерпуючи невелику кількість тіста ложкою бажаного розміру, викладіть на змашене кокосовою сиродавленю олією деко і випікайте 10-15 хвилин у попередньо прогрітій духовій печі при температурі 200°С.


Найкраще смакувати печивом у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення