

Горіховий батончик Журавлина
1 відгук
45 грн 40 г
40 г
Під замовлення (1 доба)
журавлина, фінік, волоський горіх, кокос / Україна.
на 40 г: білки — 2,4 г, жири — 11 г, вуглеводи — 21,4 г. Калорійність — 180 ккал.
6 місяців
Чим особливий горіховий батончик Журавлина?
- Це корисна заміна магазинним батончикам із цукром.
- У складі лише 4 інгредієнти: журавлина, фінік, волоський горіх та кокос.
- Має ніжно-солодкий смак із кислинкою журавлини.
- Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості і дарує ситість.
- Ягоди журавлини містять багато антиоксидантів, які попереджають запалення в організмі.
- Це ідеальний перекус. Наш батончик зручно брати зі собою в дорогу та на прогулянку.
- Ми любимо смакувати ним з чашечкою гарячого шоколаду.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Зберігати в темному місці при температурі від 0 до +21 °С та відносній вологості не більше 65%.