Корисні цукерки шоколадно-вафельні Катерина
7 відгуків
3 шт стік
Під замовлення (1 доба)
Чим особливі цукерки «Катерина»?
- Це цільнозернова кругла вафелька, всередину якої ми поклали шоколадно-горіхову пасту та цілий фундук. Це все вкрили шоколадом та посипали вафельною крихтою. Так вийшли цукерки «Катерина».
- При створенні ми надихались цукерками Фереро.
- Проте наш варіант з натуральним шоколадом, без білого цукру та трансжирів.
- У коробці 3 цукерочки, які досить великі за розміром.
- Сподобається людям, які люблять поєднання «шоколад та печиво», «шоколад та вафлі», «шоколад та горіхові пасти».
- Ці цукерки з перших днів стали улюбленими для наших клієнтів. На дегустаціях ми отримали 100% позитивних відгуків.
- Назвали цукерки на честь картини Тараса Шевченка «Катерина».
- Спочатку цукерка хрустка, потім розкривається шоколадно-горіхова начинка, а в кінці хрусткий горішок.
- Спробуйте їх з нашим безкофеїновим міцним цикорієм або ніжним лате.
- Цукерки входять у склад міксу «Сміливість».
Чому солодощі мають бути без цукру?
Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
какао порошок, какао масло, сироп з агави, борошно пшеничне цільнозернове, фундук смажений, кокосова олія, кокосове сухе молоко, мигдалеве борошно, тростинний цукор, крохмаль тапіоки, ваніль, сіль гімалайська.
на 100 г: білки — 9 г, жири — 40 г, вуглеводи — 23 г. Калорійність — 489 ккал
Зберігати при температурі +3-5 градусів у холодильнику. Смачно вживати кімнатної температури.
1 місяць