Козинак з лісового горіха
Залишити відгук
35 г
Немає в наявності
Чим особливий козинак з лісового горіха?
- Козинак з лісового горіха — це корисна альтернатива традиційних грузинських солодощів з горіхів і меду.
- Не містить цукру та інших шкідливих компонентів: емульгаторів чи барвників.
- Не такий "твердий", як класичний козинак, тому ваші зуби в безпеці:)
- Наш козинак багатий білками — 15,4 г на 100 г. Тому він добре тамує голод.
- Це ідеальний перекус для всієї сім'ї, який можна взяти з собою в подорож, на прогулянку чи навчання.
- Ми любимо смакувати його з чашечкою чаю чи кави.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
фундук, гарбузове насіння, кунжут, журавлина, мед / Україна.
на 100 г: білки — 15,4 г жири — 47,1 г, вуглеводи — 37,5 г. Калорійність — 516 ккал.
Зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, при температурі від +5°С до +17°С та відносній вологості повітря не вище 75%. Продукт не повинен піддаватися впливу прямих сонячних променів.
4 місяці