


Білий шоколад з кокосом
11 відгуків
25 грн 25 г
25 г
Немає в наявності
какао масло, цукор з агави, сухе кокосове молоко, мигдалева паста, кокосова стружка / Україна.
Без глютену.
Без глютену.
на 100 г: білки — 5 г, жири — 51 г, вуглеводи — 22 г. Калорійність — 564 ккал.
6 місяців
Чим особливий білий шоколад з кокосом?
- Білий шоколад з кокосом — це натуральний білий шоколад на кокосовому молоці та мигдалевій пасті.
- Не містить рафінованого цукру, барвників, консервантів та продуктів тваринного походження.
- Наш шоколад GLUTEN FREE.
- Найкокосовіша шоколадка з нашої лінійки :) Точно сподобається усім фанатам Баунті.
- Головний інгредієнт білого шоколаду — масло какао. Регулярне вживання смаколиків на його основі:
- підвищує імунітет та укріплює судини завдяки вмісту вітамінів А, Е і С;
- попереджає запалення в організмі і є потужним актиоксидантом;
- підтримує нервову систему завдяки вмісту теоброміну. - Ми любимо смакувати шоколадку з ароматним лате.
- підвищує імунітет та укріплює судини завдяки вмісту вітамінів А, Е і С;
- попереджає запалення в організмі і є потужним актиоксидантом;
- підтримує нервову систему завдяки вмісту теоброміну.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.