Печиво з журавлиною цільнозернове
Печиво з журавлиною цільнозерновеПечиво з журавлиною цільнозерновеПечиво з журавлиною цільнозерновеПечиво з журавлиною цільнозерновеПечиво з журавлиною цільнозерновеПечиво з журавлиною цільнозернове

Печиво з журавлиною цільнозернове


7 відгуків
60 г
63 60 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливе печиво з журавлиною ?

  • Корисне та смачне печиво для тих, хто дбає про здоровʼя.
  • Печиво корисне для дітей, оскільки немає білого борошна та білого цукру.
  • Також, без продуктів тваринного походження та консервантів.
  • Замість білого борошна ми використали мікс цільнозернового й вівсяного, а білий цукор замінили більш корисним тростинним.  
  • Для більш цікавого смаку та ще більшої користі додали журавлину. Вона збагачує організм вітамінами, має тонізуючі властивості, поліпшує розумову й фізичну працездатність, секрецію панкреатичного й шлункового соку.
  • Беріть із собою на роботу, навчання, в дорогу чи просто смакуйте вдома з кавоючаєм чи куркумою-лате ;)
  • Для порівняння рекомендуємо також спробувати безглютенове печиво класичне або з фініком, арахісове печиво та печиво шоколадне ;).

Яке на смак печиво з журавлиною?

  • Ніжне, мʼяке та в міру солодке печиво з легкою кислинкою журавлини. Якщо порівнювати з класичним магазинним печивом, наше менш крихке.

Чому цільнозернове борошно краще за звичайне біле?

  • Цільнозернове борошно виготовляється з цільного зерна та містить висівки, які служать “щіткою” для кишківника та допомагають виводити токсини. При виробництві білого борошна видаляють частину оболонки та зародка, а разом із ними — корисні речовини, що містяться в них. 
  • Саме тому цільнозернове борошно має більш багатий хімічний склад, а саме містить калій, магній, кальцій, фосфор, натрій, йод, мідь, цинк, залізо, а також вітаміни – Р, РР, Е, H, A, вітаміни групи В і бета-каротин.

Чому солодощі мають бути без цукру?

  • Рафінований цукор може і смачний, проте:
  1. може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
  2. підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
  3. призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
  4. цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
  5. цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
  • Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
  • Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
  • Солодощі без цукру можна навіть діткам.
  • Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
Детальніше

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
цільнозернове пшеничне борошно тонкого помелу, журавлина, масло какао, цукор тростинний, борошно вівсяне, картопляний крохмаль, псиліум, олія соняшникова, розпушувач, сіль морська / Україна.
на 100 г: білки — 5 г, жири — 20 г, вуглеводи — 64 г. Калорійність — 453 ккал.
Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів та інших продуктів.
14 днів.
Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення