Арахісова паста класична
Арахісова паста класична

Арахісова паста класична "Смак Життя"


16 відгуків
165 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Арахіс смажений, морська сіль / Україна.
на 100 г: білки — 25 г, жири — 50 г, вуглеводи — 20 г. Калорійність — 558 ккал.
6 місяців

Чим особлива Арахісова паста класична?

  • Класична арахісова паста — це перемелений смажений арахіс та дрібка солі. Більше нічого зайвого у складі немає.
  • До класичної арахісової пасти не додають жодних загущувачів та стабілізаторів, щоб покращити консистенцію. Тому з часом відбувається природне розшарування пасти, що доводить факт натуральності.
  • Це саме та арахісова паста, яку так часто полюбляють їсти на сніданок герої американських фільмів.
  • Сіль у готовій пасті майже невідчутна. Вона лише відтіняє насичений смак арахісу.
  • 80% жирів арахісової пасти складають ненасичені жирні кислоти, які знижують рівень холестерину в крові.
  • Арахісова паста надовго забезпечує відчуттям ситості.

Як вживати Класичну арахісову пасту?

  • Арахісову пасту можна вживати самостійно. Головне дуже нею не захопитись, бо арахісова паста досить калорійна і у великій кількості не принесе користі.
  • Додавайте її до тостів, фруктів, хлібців, оладок та млинців. 
  • Стане чудовим доповненням до десертів, випічки та домашніх шоколадних цукерок чи цукерок з сухофруктами.
  • Обов'язково пробуйте арахісову пасту з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Це дуже смачно.
  • Якщо ж ви не любите солодке, для вас чудовим варіантом буде поєднання арахісової пасти із нашим корисним бездріжджовим хлібом Зернятко.
  • Арахісова паста доволі калорійний продукт, тому оптимальна денна норма — 1 ст. л.

Чого не варто?

  • Зловживати арахісовою пастою.
  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.






Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в темному, сухому та прохолодному місці. Допускається природнє розшарування продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Відкриту банку зберігати в холодильнику.