Грибна намазка з в'яленими томатами
5 відгуків
200 г
Є в наявності
Чим особлива грибна намазка з в'яленими томатами?
- Грибна намазка — це гриби, в'ялені томати і дрібка спеція для насиченого смаку.
- БЕЗ цукру, трансжирів та консервантів.
- На смак відчувається кислинка томатів та гострота перцю чилі. Ідеальне поєднання :)
- Має збалансований склад, тому дуже ситна та легко засвоюється організмом.
- Рекомендуємо спробувати й інші смаки: з водоростями вакаме, маринованими огірками та цибулею.
Як вживати грибну намазку?
- Особливо смакує з нашим ідеальним бездріжджовим хлібчиком чи хлібцями.
- Можна їсти намазку просто з банки. Але обережно, буде важко зупинитися :)
- Додавайте до спагеті, круп чи смакуйте з овочевим салатом.
- Використовуйте грибну намазку як начинку для булочок чи пирогів.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
гриби печериці 79%, олія соняшникова високоолеїнова рафінована, томати в'ялені 2,4%, суміш прянощів, винний оцет, сіль / Україна.
на 100 г: білки — 3,6 г, жири — 15,24 г, вуглеводи — 0,8 г. Калорійність — 159 ккал.
Зберігати при температурі зберігання від 0 до +15 °C та відносній вологості повітря +75%. Після відкриття зберігати у холодильнику та вжити протягом 2 діб. Якщо не було характерного хлопка під час відкривання не вживати.
12 місяців