Італійський соус до пасти
10 відгуків
250 мл
Закінчується
Чим особливий італійський соус?
- Італійський соус — це перемелені помідори, дрібка спецій, трішки оливкової олії та лимонного соку. І нічого зайвого :)
- Не містить доданого цукру та консервантів. А виготовлений з натуральних та свіжих складників.
- На смак ніжний томатний з пікантними травками.
- З італійським соусом навіть буденні страви стануть по-особливому смачними та вишуканими.
Як використовувати італійський соус?
- Додавайте його до пасти, локшини чи звичайних макаронів. Соус надасть їм цікавий смак та італійську пікантність.
- Ідеально підходить для приготування корисної піци з нашого пшеничного цільнозернового борошна.
- Тушкуйте з італійським соусом овочі та овочеві котлетки — виходить ну дууже смачно.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
помідори, цибуля, базилік, розмарин, чебрець, лимонний сік, оливкова олія, сіль, перець чорний / Україна.
на 100 г: білки — 0,9 г, жири — 0,2 г, вуглеводи — 8,5 г. Калорійність — 39 ккал.
Зберігати в холодильнику.
12 місяців з дати виготовлення. Після відкриття — 1 місяць.
Із цим товаром рекомендуємо
Базилік зелений
3 відгуки
Бахарат
6 відгуків
Овочі та корінці
5 відгуків