

Кардамон чорний лущений (преміум)
3 відгуків
125 грн 40 г
40 г
Немає в наявності
кардамон чорний лущений / Непал.
на 100 г: білки — 10,8 г, жири — 6,7 г, вуглеводи — 40,5 г. Калорійність — 311 ккал.
12 місяців.
Чим особливий КАРДАМОН чорний?
- Має яскраво виражений запах.
- Насіння кардамону містить 3% ефірних олій.
- Аромат кардамону, як і аромат гвоздики та деяких інших спецій, розкривається у стравах не одразу.
- Кардамон не приглушує смаку інших спецій, а навпаки підсилює та розкриває їх.
- Від зеленого кардамону чорний відрізняється запахом, з ноткою копченості.
Як використовувати КАРДАМОН чорний?
- Чорний кардамон характерний для страв азіатської кухні.
- Кардамон доволі сильна пряність, тому до страв його необхідно додавати зовсім трошки.
- На відміну від зеленого кардамону, він більше підходить для основних страв, ніж до десертів та випічки.
- В класичній медицині чорний кардамон використовують для лікування стоматиту.
- Розжовуйте насіння кардамону протягом кількох хвилин, щоб освіжити подих, прояснити розум і позбавитись від сонливості.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Вагітним і годуючим матерям, а також при виразці шлунку, не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу.
Смузі з соєвого молока
Інгредієнти:
Соєве молоко класичне — 800 мл;
Банан — 2 шт;
Фініки — 200 г;
Кориця, чорний мелений перець, кардамон, сухий імбир — за смаком.
Приготування:
1. Помийте та почистіть від кісточок фініки, залийте окропом на 5 хвилин і злийте воду. Розлущіть коробочки кардамону та дістаньте насінини.
2. В соєве молоко додайте банани, фініки, спеції та все збийте. Можна додати пару кубиків льоду.
Такий смузі дуже поживний і легкий, а за рахунок спецій грає роль корисного детоксу, який так нам потрібен!
Смачного!
Найкраще смакувати в обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.