Соус томатний Табаско
Соус томатний ТабаскоСоус томатний Табаско

Соус томатний Табаско


3 відгуки
40 грн 50 г
50 г Немає в наявності
- +
Сушені томати, паприка мелена, червоний мелений перець, сушені трави, часник / Україна.
на 100 г: білки — 13,22 г, жири — 8,86 г, вуглеводи — 47,9 г. Калорійність — 323 Ккал.
12 місяців

Чим особливий томатний соус "Табаско"?

  • Томатний соус "Табаско" — це наша корисна заміна магазинним томатним заправкам.
  • У складі лише натуральні інгредієнти: томати, паприка та спеції.
  • На смак насичений кисленький з пікантними нотками. Справжній Табаско :)
  • Такий соус чудове доповненням до усіх улюблених страв. Смачний, корисний та швидкий в приготуванні:)

Як використовувати томатний соус "Табаско"?

  • Щоб приготувати соус залийте його кип'яченою водою кімнатної температури у співвідношенні 1:6. Ретельно перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.
  • Табаско ідеально підходить для приготування піци чи спагетті. Додасть гостроти стравам.
  • Використовуйте його, як корисну заміну магазинному кетчупу. На смак перевершить будь-який соус :)
  • Смачно поєднується з кашами, овочевими та грибними стравами, м'ясом.
  • Лайхак від СМАКУ ❤️
    Спробуйте додавати його в сухому вигляді, як пікантну приправу.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Вживати дітям до 3-х років, вагітним та годуючим матерям.

Детальніше

Підходить для дітей (при відсутності алергії на будь-який із компонентів), вагітних жінок (перед вживанням проконсультуйся з лікарем), людей похилого віку, людей з анемією, з проблемами серцево-судинної, нервової систем та для людей з високою фізичною та розумовою діяльністю і для всіх, хто дбає про своє здоров’я.




Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% та при температурі не вище 25°С. Приготований соус зберігати при температурі 8-10°С в герметичному скляному посуді не більше 5 днів.