


10 овочів
4 відгуки
86 грн 250 мл
250 мл
Під замовлення (1 доба)
цибуля сушена, перець червоний солодкий, перець зелений солодкий, пастернак корінь, селера корінь, морква, часник, петрушка корінь, петрушка зелень, цибуля порей / Україна. Вага без банки: 90±3г
на 100 г в середньому: білки — 6,3 г, жири — 1,9 г, вуглеводи — 15,4 г. Калорійність — 104 ккал.
12 місяців
Чим особлива суміш 10 овочів ?
- 10 овочів — це натуральна суміш шматочків овочів.
- Не містить штучних ароматизаторів та консервантів.
- Петрушка має сечогінні властивості, тому допомагає виводити солі з організму.
- Цибуля містить антиоксиданти, які знижують артеріальний тиск й ризик інфаркту.
- Перець — джерело вітаміну С. Він необхідний для міцного імунітету і кровоносних судин.
- Морква багата на вітамін А, який укріплює зір і попереджає катаракту.
Як використовувати суміш 10 овочів?
- Додавайте у супи, бульйони, запіканки, піцу, соуси. Чудово смакує з м'ясними стравами, рагу і фаршированими овочами.
- Порада від нас ❤️
Якщо використовуєте суміш для смаження, перед додаванням замочіть її у воді.
Якщо використовуєте суміш для смаження, перед додаванням замочіть її у воді.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
Вегетаріанська піца з руколою
1. Борошно кукурудзяне та рисове — по 1 скл.
2. Борошно (лляне або лляне насіння) — 2 ст.л.
3. Лимон — ½ шт.
4. Сода — ½ ч.л.
5. Прованські трави — 1 ч.л.
6. Суміш 10 овочів — 1 ст.л.
7. Томати — 4 шт.
8. Перець болгарський — 1 шт.
9. Цибуля червона — ½ шт.
10. Маслини (без кісточок) — ½ банки
11. Тофу (щільний) — 200 г
12. Томатна паста — 100 г
13. Рукола свіжа — 1 жменя.
Приготування:
1. Спочатку приготуйте основу для піци: змішайте у великій мисці кукурудзяне і рисове борошно, спеції і соду.
2. Залийте мелене насіння льону або лляне борошно невеликою кількістю гарячої води, перемішайте і дайте трохи постояти, щоб вийшла тягуча суміш.
3. Вмішайте в борошно лляну суміш, додайте сік лимону і воду до досягнення щільної консистенції (тісто має трохи прилипати до рук).
4. Вимішайте тісто і розкачайте, злегка присипавши борошном.
5. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Поки запікається основа піци, приготуйте начинку: наріжте перець, помідори і цибулю кільцями, тофу скибочками, а маслини половинками.
6. Коли корж стане злегка хрустким, дістаньте його з духовки, змастіть томатною пастою і викладіть зверху начинку, посипте спеціями.
7. Поставте запікатися в духовку ще на кілька хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Подавайте піцу гарячою, присипавши зверху свіжою руколою.
Найкраще готувати піцу на обід.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.