


Італійські трави
12 відгуків
49 грн 250 мл
250 мл
Є в наявності
базилік, цибуля подрібнена , чабер, орегано , часник , майоран / Україна. Вага без банки: 50±5г
на 100г в середньому: білки — 12,3 г, жири — 6,5 г, вуглеводи — 26 г. Калорійність — 259 ккал.
12 місяців
Чим особлива суміш італійські трави?
- Італійські трави — це суміш спецій нашого виробництва.
- Ми додали в суміш: паприку, часник, орегано, кмин, базилік, розмарин, петрушка і цибулю. Кожна зі спецій ідеально доповнює одна одну.
- Паприка — лідер за кількістю вітаміну С, який захищає організм від інфекцій і підтримує імунітет.
- Орегано містить клітковину та дубильні речовини, які стимулюють травлення і попереджають дисбактеріоз.
- Часник багатий на антиоксиданти. Вони знижують рівень запальних процесів і виводять важкі метали з організму.
- Суміш Італійських трав містить у великих кількостях дубильні речовини, органічні кислоти і ефірні масла. Всі вони мають антибактеріальну дію на організм, підвищують апетит і стимулюють травлення.
Як використовувати суміш італійських трав?
- Традиційна спеція для приготування піци, вегетаріанської лазаньї, пасти, пирогів та салатів.
- Чудово поєднується з зеленню, всіма овочами та стравами середземноморської кухні.
- Щоб максимально розкрити смак італійских страв, додавайте їх за 10-15 хвилин до готовності.
- Ловіть смачний рецепт заправки до салатів!
Змішайте 1 ч.л. суміші + 2 ст.л. оливкової олії + зубчик часнику. Корисна заправка готова :)
Змішайте 1 ч.л. суміші + 2 ст.л. оливкової олії + зубчик часнику. Корисна заправка готова :)
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
- Вагітним і гіпертонікам рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням.
Соус з італійськими травами
Інгредієнти:
Натуральний йогурт — 100 г
Соєвий соус (можна замінити маринадом з темних оливок) — 1 ст.л.
Бальзамічний оцет — ½ ч.л.
Італійські трави — 1/2 ч.л.
Сіль та перець — за смаком
⠀
Приготування:
Змішайте всі інгредієнти та сховайте суміш до холодильника хоча б на 30 хвилин.
Смачного!
Підходить для-будь якого прийому їжі. Особливо смакує з овочами.
Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.