Орегано (материнка)
Орегано (материнка)Орегано (материнка)

Орегано (материнка)


3 відгуки
50 г
26 50 г
Є в наявності

Чим особливе орегано (материнка)?

  • Орегано або материнка  це пряність з приємним, тонким запахом і пряним, гіркуватим смаком.
  • Містить клітковину та дубильні речовини, які стимулюють травлення і попереджають дисбактеріоз.
  • Джерело антиоксидантів, а особливо вітаміну С. Таке співвідношення вітамінів вповільнює процеси старіння і знижує ризики новоутворень.
  • Орегано має відхаркувальну дію, тому ефективне при кашлі, бронхіті чи запаленні дихальних шляхів.

Як використовувати орегано (материнка)?

  • Традиційна пряність середземноморської кухні  додавайте до піци, пасти, супів (особливо томатних), страв із бобових та овочів. Смакує в омлетах, м'ясних і рибних стравах.
  • Добре поєднується з базиліком, майораном, тим’яном, часником, чорним та духмяним перцем.
  • Маленька порада :)
    Краще додавати орегано за кілька хв до готовності, щоб зберегти яскравий аромат.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • НЕ можна вживати вагітним жінкам. Орегано викликає скорочення матки, а це може призвести до ранніх пологів.

Орегано / Єгипет.
на 100 г: білки – 9 г, жири – 4 г, вуглеводи – 26 г. Калорійність – 265 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців.

Класичний гаспачо


Інгредієнти:

  1. Томати у власному соку або свіжі — 700 г.

  2. Перець болгарський кольоровий — 3 шт.

  3. Цибуля червона — 1 шт.

  4. Часник — 2 зубчики.

  5. Стебло селери — 1 шт.

  6. Олія кокосова — 2 ст.л.

  7. Орегано —  1 ч.л.

  8. Базилік зелений — 2 гілочки.

  9. Базилік червоний — 1 гілочка.

  10. Хліб цільнозерновий з висівками — 4 шматки.

  11. Сіль морська —  за смаком.

  12. Чорний перець —  за смаком.


Приготування:
1. У склянку блендера викладіть томати, чверть зеленого, жовтого і половину червоного перцю. Додайте четвертинки очищеної червоної цибулі, часник і селеру. Влийте 2 ст.л. олії, додайте чорний перець, сіль, орегано і базилік. Все зблендуйте.

2. Приготуйте грінки. Візьміть шматки хліба, розріжте по діагоналі, викладіть на деко, скропіть олією, посипте сіллю, орегано і запечіть.

3. При подачі прикрасьте гаспачо зеленим,  і червоним базиліком,  і олією. Подавайте з грінками.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення