Сочевиця коричнева (червона нешліфована)
Сочевиця коричнева (червона нешліфована)

Сочевиця коричнева (червона нешліфована)


2 відгуки
700 г
147 700 г
Є в наявності

    • Сочевиця - це екологічно чистий і безпечний продукт. Навіть якщо її культивували на забрудненій території - вона не накопичує нітрати, токсичні елементи й радіонукліди;
    • За поживними та корисними властивостями продуктів, які можуть зрівнятися з сочевицею, серед розмаїття рослинного світу немає;
    • Сочевицю варто вживати в їжу охочим схуднути. Дієта з вживанням цього продукту дає можливість не тільки знизити вагу, але й нормалізує роботу всього організму;
    • Залізо в сочевиці найкраще засвоюється в поєднанні з овочевими салатами та зеленню;
    • Коричнева сочевиця (іноді її називають континентальною) при тепловій обробці дає легкий горіховий аромат; її часто додають у тушковані овочі, запіканки, а також у салати;
    • Сочевицю, на відміну від гороху і бобів, зовсім не обов'язково замочувати у воді, її можна варити відразу. Солити ж краще під кінець приготування, оскільки у солоній або підкисленій воді сочевиця готується довше.
    __________________________________________________________________________


    - Коричнева сочевиця, як і інші бобові культури містить велику кількістю магнію, який добре впливає на роботу серця і серцево-судинної системи;


    - Сочевиця містить велику кількість рослинного білку, який легко засвоюється організмом, при цьому вміст сірчаних амінокислот і триптофану в сечевиці нижчий, ніж в інших бобових;


    - Велика кількість мінеральних солей покращує обмін речовин, надає шкірі та волоссю здорового вигляду;


    - У сочевиці міститься багато крохмалю, натурального цукру, ненасичених жирних кислот Омега-3 і Омега-6;


    - Сочевиця може замінити м'ясо: вона містить до 60% білка, який засвоюється значно легше, ніж тваринний білок. Заліза в сочевиці більше, ніж в інших бобових культурах;


    - Зберігайте сочевицю в сухому теплому місці в щільно закритій тарі;


    - Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
    __________________________________________________________________________


    Коричнева сочевиця стане відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей підвищеної фізичної активності та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.


    Дізнайтесь більше про коричневу сочевицю: uk.wikipedia.org


    Стаття від "Смак Життя"Корисні властивості сочевиці

    Сочевиця коричнева / Україна
    на 100г: білків, г: 21.6 г, жирів, г: 1.1, вуглеводів, г: 48.0. Калорійність - 314 Ккал.
    10 місяців

                                                 Десерт з сочевиці

    Інгредієнти:

    1. Сочевиця коричнева відварена — 1 склянка;

    2. Молоко рослинне (або коров’яче) — 2 склянки;

    3. Кориця — ½ ч.л.;

    4. Какао порошок — 2 ч.л.;

    5. Фініки — 40 г;

    6. Ягоди годжі — 2 ч.л.;

    7. Грецькі горіхи — 20 г.

    Приготування:

    Підігрійте молоко, щоб воно було тепле. Замочіть фініки у теплій воді на 15-20 хв та промийте. Очистіть їх від кісточок. Взбийте у блендері сочевицю, молоко, фініки, какао порошок та корицю до однорідної маси.
    Додайте до маси ягоди годжі. Викладіть у мисочки та присипте дробленими горіхами.
    Покладіть у холодильник на 2-3 години. Подавайте охолодженим.

    Найкраще вживати в обідній час. Чудово підходить як корисний десерт для діток.

                                                                           Пюре із сочевиці
         0,5 л води
         200 г сочевиці
         1 цибулина
         1 морквина
         1 болгарський перець
          2 ст л олії
          1 ч л куркуми
          1 ч л солі
          чорний мелений перець
          зелень


          ПРИГОТУВАННЯ:
    1.      Овочі почистити, нарізати, залити водою, варити 20 хвилин
    2.      Сочевицю добре промити, додати до овочів та варити 10-12 хвилин до готовності сочевиці
    3.      Перекласти все з каструлі в блендер і перемолоти до однорідної маси
    4.      Додати олію, сіль, перець та зелень.
     
                                                                                          Суп із сочевиці
    1,5 л води
    200 г сочевиці
    1 цибулина
    1 морквина
     3 ст. л. олії
     2 ст. л. борошна
     сіль


    ПРИГОТУВАННЯ:
    1.      Промити сочевицю, нашатковану моркву, покласти в катрулю, залити водою і варити до готовності.
    2.       Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити на олії до золотистого кольору.
    3.       Додати  цибулю в суп, посолити та довести до кипіння.

    Написать отзыв
    Отзывы о продукте (2)
    Написать отзыв

    Кошик
    Итого: 0.00
    на будь-яке відділення “УкрПошти”
    0.00
    на будь-яке відділення “Нова Пошта”
    0.00
    на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
    0.00
    З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
    Оформить заказ