Паска Великодня (суміш для випічки цільнозернова)
Паска Великодня (суміш для випічки цільнозернова)Паска Великодня (суміш для випічки цільнозернова)

Паска Великодня (суміш для випічки цільнозернова)


Залишити відгук
69 грн 330 г
330 г Немає в наявності
- +
Цільнозернове пшеничне борошно, рисове борошно,  тростинний цукор, крохмаль топіоки, псиліум, сіль гімалайська рожева, кориця, кардамон / Україна 
на 100 г: білки — 7.3 г, жири — 1 г, вуглеводи — 73.3 г. Калорійність — 334 Ккал.
6 місяців

Зараз хочеться тільки миру та перемоги.
Водночас, хочеться і не зраджувати традиціям та зберегти наше з вами свято.

Тому розробили для вас швидкий спосіб самостійно приготувати паску. 
Без затяжних пошуків якісних продуктів по магазинах: усе в одній упаковці!

Чим особлива суміш для випічки паски?

  • Суміш для випічки паски — це збалансована суміш борошна для легкого приготування великодньої страви.
  • БЕЗ яєць та лактози.
  • БЕЗ рафінованого цукру.
  • Наша суміш на основі цільнозернового пшеничного борошна, рисового борошна і крохмалю тапіоки.
  • Суміш зекономить вам час та гроші на пошуку продуктів. Жодних магазинів та супермаркетів: усе необхідне в одній упаковці. Додати потрібно лише сухофрукти та олію.
  • З однієї упаковки виходить 1 паска.


Яка паска на смак ?

  • Цільнозернова паска має злегка пухке тісто, на смак солодка, але також смак буде залежати від доданих сухофруктів.


Як використовувати суміш для випічки паски?

Приготуйте додатково:


1. До сухої суміші додайте 100 г апельсинового соку та 90 г води, кокосову олію, сухофрукти та апельсинову цедру. Тісто за консистенцією має бути схожим на досить густу кашу. Готове тісто буде трохи липнути до рук.
2. Змастіть форму олійкою.
3. Випікайте 60-80 хв при температурі 180 градусів. Проте, якщо паска буде швидко підніматися, зменшіть температуру до 160 градусів.


Помадку можна зробити веганську.

1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока.
Змішате кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком (не розчиняйте його у воді) до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.

2. З кокосової пасти. Розтопіть манну та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка паски стане білішою. Манна має солодкуватий смак. Є також з манго та полуницею.

3. Білим чи чорним шоколадом.
Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.

Прикрасити можна сухими апельсинами, корицею, бадяном. Такі прикраси в маленьких грамажах зібрані у наборі для глінтейну ;)

Подробнее

Чого не варто?
  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.


Помадку можна зробити веганську.

1. З кокосових вершків та кокосового сухого молока.
Змішате кокосові вершки з нашим сухим кокосовим молоком (не розчиняйте його у воді) до густішої консистенції. Сухе молоко підсолодить вершки. Можна ще додати кокосову стружку, якщо сподобається вигляд такої верхівки чи еритрол для солодкості.

2. З кокосової пасти. Розтопіть манну та полийте. Поставте в холодильник, а тоді полийте ще раз, тоді верхівка паски стане білішою. Манна має солодкуватий смак. Є також з манго та полуницею.

3. Білим чи чорним шоколадом.
Білий шоколад: Розтопіть масло какао і додайте сироп для солодкавості, також можна сухе кокосове молоко для молочності.

Прикрасити можна сухими апельсинами, корицею, бадяном. Такі прикраси в маленьких грамажах зібрані у наборі для глінтейну ;)

Написать отзыв
Отзывы о продукте (0)
Написать отзыв
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Зберігати в сухому місці за температури не вище 25°С та відносній вологості не вище 65%.