


Жерновая мука из спельты
7 відгуків
100 грн 900 г
900 г
Є в наявності
Спельта / Изготавливается на восточно-тирольских жерновых мельницах, Green, Австрия.
на 100г. Белки - 17 г, жиры - 3 г, углеводы - 75 г. Калорийность - 335 ккал.
6 месяцев
Жерновая мука из спельты
- Это мука грубого помола, которую получают в процессе перемола зерна спельты. Сохраняет все полезные свойства цельного зерна.
- Спельта — экологически чистый вид пшеницы, который не переносит искусственных удобрений.
- Содержит глютен.
- Содержит в большом количестве:
- магний (40мг) — нормализует работу сердечно-сосудистой системы;
- фосфор (150мг) — укрепляет кости и зубы;
- калий (143 мг) — предупреждает образование отеков. - Спельтовая мука — источник витаминов группы В, которые стимулируют образование гемоглобина и обмен веществ.
- магний (40мг) — нормализует работу сердечно-сосудистой системы;
- фосфор (150мг) — укрепляет кости и зубы;
- калий (143 мг) — предупреждает образование отеков.
Как использовать муку из полбы?
- Готовьте здоровую выпечку: хлеб, печенье, крекеры и панкейки. Мука из спельты придает приятный ореховый вкус.
- Используйте для загущения соусов и веганских супов.
Чего не делать?
- Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.
Овочевий кекс
Інгредієнти:
Борошно зі спельти - 200 г.;
Овочевий бульйон (або вода) — 200мл;
Оливкова або кокосова олія — 3 ст.л.;
Цукіні невеликі — 2 шт;
Морква — 3 шт;
Перець солодкий — 3 шт;
Горошок — 100 г;
Сир тофу або адигейський — 100 г (не обов’язково);
Орегано — 2 ст.л.;
Сода — 2 ч.л.;
Сіль та перець — за смаком.
Приготування:
2. Цукіні та моркву поріжте кружельцями, а перець очистіть від насіння та наріжте соломкою.
3. Викладіть овочі на деко та випікайте протягом 10-12 хв. В останні 3 хв. приготування додайте до овочів орегано, сіль та перець (якщо використовуєте) та перемішайте.
4. В мисці вимішайте борошно з содою. Додайте олію та воду і вимішайте тісто. Додайте до тіста натертий сир (якщо використовуєте), горошок і ¾ частини спечених овочів. Все ретельно перемішайте.
4. В мисці вимішайте борошно з содою. Додайте олію та воду і вимішайте тісто. Додайте до тіста натертий сир (якщо використовуєте), горошок і ¾ частини спечених овочів. Все ретельно перемішайте.
5. Викладіть тісто у форму для кексів, а зверху розмістіть залишену частину овочів. Змастіть овочі зверху оливковою (або кокосовою) олією.
6. Випікайте кекс при 180 градусів протягом 50 хв. Якщо викладені зверху овочі будуть пропікатись занадто швидко - зменшіть температуру до 160 градусів.
7. Пробуйте кекс на готовність зубочисткою, або дерев’яною паличкою. Готове тісто не буде прилипати до палички.
8. Готовий кекс дістаньте з форми та дайте застигнути.
Смачного!
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Написать отзыв
Отзывы о продукте (7)
Пересыпать в герметичный контейнер, или хранить в оригинальном пакете дой-пак. В сухом прохладном месте.