Имбирь молотый (премиум)
Имбирь молотый (премиум)Имбирь молотый (премиум)

Имбирь молотый (премиум)


6 відгуків
100 г
73 100 г
Під замовлення (1 доба)

Имбирь молотый (премиум)

  • Имбирь  пряность бледно-желтого цвета с приятным ароматом и жгучим, пикантным вкусом.
  • Сильный антиоксидант, поэтому защищает клетки организма от любых повреждений.
  • Содержит такие полезные вещества:
    - витамин С — иммуномодулятор, который укрепляет иммунную систему;
    - витамин В1  поддерживает нервную систему и уменьшает общую усталость;
    - эфирные масла  имеет антисептическое и противовоспалительное действие на организм.
  • Имбирь содержит вещество гингерол, которое улучшает кровообращение и ускоряет обмен веществ.

Что делать?

  • Это универсальная специя. Смело добавляйте в крупы, салаты, каши, супы или овощные блюда.
  • Имбирь придаст легкую пикантность выпечке и десертам. Используйте для приготовления горячих и холодных напитков.
  • Советуем попробовать наш имбирный чай-пудру и имбирную смесь для иммунитета ❤️
  • Хорошо сочетается с большинством пряностей и специй.

Чего не делать?

  • Не употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.
  • Употреблять при язве желудка в острой форме, высокой температуре и на последних месяцах беременности.

Имбирь / Индия.
на 100 г: белки - 15,8, жиры - 1,8, углеводы - 0,8. Калорийность - 80 ккал.
Пересыпать в герметичный контейнер. Хранить в сухом прохладном месте. Оптимальная температура хранения от +18 до +20 при влажности 75%.
12 месяцев

Святковий безалкогольного гарячий пунш

Інгредієнти:

  1. Сік апельсина — 60 мл;

  2. Сік журавлини або вишні — 40 мл;

  3. Зелений чай — 2 ч.л.;

  4. Журавлина або вишня — 40 г;

  5. Сироп агави або мед — 30 мл;

  6. Імбир — ½ ч.л.;

  7. Бодян — 2 зірочки;

  8. Рожевий перець — ¼ ч.л.;

  9. Кардамон — ¼ ч.л.;

  10. Апельсин — 1 шт;

  11. Кориця — 4 шт;

  12. Листя м'яти — гілочка.

Приготування:

1. Заваріть зелений чай та злийте воду.

2. Підготуйте велику каструлю, покладіть туди заварене листя чаю, змішайте з апельсиновим і журавлинним чи вишневим соком, сиропом (але не медом). Додайте води (приблизно 1 літр), прянощів (корицю треба поламати) і на великому вогні доведіть до кипіння.

3. Зменшіть вогонь і варіть ще 2 хвилини. Розлийте в скляні кружки, киньте в кожну по кілька ягід свіжої журавлини або вишні, прикрасьте нарізаними кружечками апельсину, листочками свіжої м'яти і подавайте гарячим.

При використанні меду, додавайте його в самому кінці перед подачею.

Печеня з гарбуза, нуту і червоної сочевиці

Інгредієнти:
1. Нут — ¾ скл.;
2. Гарбуз — 1,25 кг.;
3. Морква — 3 шт.;
4. Цибуля — 1 головка;
5. Червона сочевиця — 1 скл.;
6. Овочевий бульон або вода — 4 скл.;
7. Томатна паста — 3 ст.л.;
8. Імбир — 1,5 ст.л.;
9. Часник — 1 зубчик;
10. Кориця — ½ ч.л.;
11. Кмин — 1 ½ ч.л.;
12. Шафран —¼ ч.л.;
13. Перець чорний мелений — ½ ч.л.;
14. Сіль — ½ ч.л.;
15. Сік лимона— ¼ скл.;
14. Лайм або лимон — 1 шт.;
15. Смажений арахіс — 70 г.;
16. Петрушка — 1,5 ст.л.

Приготування:
1. Замочіть нут в холодній воді на 6 годин або на ніч.

2. Прополощіть нут і залийте холодною водою в каструлі. Доведіть до кипіння. Приберіть каструлю з вогню і через 1 годину злийте воду з нуту.
3. У каструлю покладіть нут, очищені та нарізані кубиками овочі: гарбуз, моркву, цибулю, а також сочевицю, бульйон, томатну пасту, імбир, корицю, кмин, сіль, шафран і перець. Накрийте кришкою і тушкуйте при низькій температурі біля 2 годин або поки сочевиця не почне розсипатися, а нут не розм'якшиться.
4. Додайте сік лимона. Посоліть за смаком.
Подавайте з рисом, посипавши арахісом і петрушкою. Прикрасьте готову страву скибочками лимона чи лайма.

Смачного!

Написать отзыв
Отзывы о продукте (6)
Написать отзыв

Кошик
Итого: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформить заказ