

Цукор з агави
8 відгуків
210 грн 180 г
180 г
Немає в наявності
цукор з агави органічний (95%), мальтодекстрин органічний (5%) / Мексика.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 0 г, вуглеводи — 95 г. Калорійність — 390 ккал.
12 місяців.
Чим особливий ЦУКОР З АГАВИ?
- Цукор з агави – це натуральний підсолоджувач виготовлений з рослини агава.
- Має низький глікемічний індекс (близько 15-17 одиниць), а на смак на 25% солодший від звичайного цукру.
- Містить природний пребіотик інулін.
- На вигляд схожий на цукрову пудру.
Як використовувати ЦУКОР З АГАВИ?
- Як підсолоджувач для приготування будь-яких страв.
- Цукор з агави може повністю замінити цукрову пудру в десертах.
- Ідеально підійде для гарячих та холодних напоїв.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості.
- Не варто вживати при цукровому діабеті.
Написать отзыв
Отзывы о продукте (8)
Зберігати в темному сухому місці.