Чорний шоколад на меду з бджолиним пилком
9 відгуків
95 г
Під замовлення (1 доба)
Якщо ви побачили на етикетці термін придатності «6 місяців», це одруківка. Насправді термін придатності чорного шоколаду — 12 місяців. Ми вже виправили це, тож наступна партія шоколаду буде без одруківки. Вибачте за незручності.
Про глютен
- Чорний шоколад на меду з бджолиним пилком є безглютеновим.
- Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
- Такий шоколад можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Чим особливий шоколад з медом і бджолиним пилком?
- Це чорний шоколад, який на 69% містить натуральні та якісні какао продукти.
- Єдиний шоколад Смаку Життя, який робиться на меду. Він м'якший і з характерним медовим ароматом.
- Без білого цукру.
- Без лактози та молочних продуктів.
- Без барвників та консервантів.
- Цей шоколад ідеально підходить тим, хто любить солодкий чорний шоколад.
- Схожі смаки: чорний пряний з журавлиною, чорний з апельсином і чилі.
- Якщо шукаєте не солодкий чорний шоколад, то підійде 100% з кешʼю.
Який шоколад на меду з бджолиним пилком на смак?
- Шоколад виготовлений на основі нідерландського какао-масла та какао-порошку. Вони дають насичений шоколадний смак. Підсолодили медом, тому шоколад м’який. Зворотна сторона повністю посипана бджолиним пилком, який на смак нагадує гарбуз із медом. Для аромату додали ваніль, а для балансу смаку – щіпку солі.
У чому користь шоколаду з медом і бджолиним пилком?
- Основний складник шоколаду – какао-масло підвищує імунітет та укріплює судини завдяки вмісту вітамінів А, Е і С; попереджає запалення в організмі та є потужним актиоксидантом; підтримує нервову систему завдяки вмісту теоброміну.
Бджолиний пилок – джерело користі, адже:
- На 40% складається з білка.
- Містить близько 20 амінокислот.
- Багатий на вітаміни групи В, С, Е та К.
- Насичений кальцієм, залізом, цинком, магнієм, селеном та міддю.
Завдяки регулярному вживанню бджолиного пилку:
- зміцнюється імунітет та нервова система.
- прискорюються обмінні процеси.
- підтримується серцево-судинна система.
- виводиться холестерин.
- позитивний вплив на сечову систему.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
терте какао, какао масло, мед, бджолиний пилок, ваніль, сіль морська / Україна.
на 100 г: білки — 9 г, жири — 43 г, вуглеводи — 27 г. Калорійність: 547 ккал.
Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
12 місяців