Комбуча Ігриста ружа
7 відгуків
750 мл
Закінчується
Що таке комбуча «Ігриста ружа»?
- Комбуча — ферментований натуральний напій на основі чаю. В комбучі «Ігриста ружа» збалансували смак міксом чорного та зеленого чаю.
- Ми додаємо невелику кількість цукру для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.
- «Ігриста ружа» — це зручний формат комбучі, яка зможе замінити алкогольні напої під час свят, наприклад, шампанське.
- Рекомендуємо вживати у новорічну ніч. Це святково, а ще й корисно :)
Яка комбуча «Ігриста ружа» на смак?
- Комбучу ще називають «чайним квасом», бо це чай з природніми бульбашками.
- Комбуча «Ігриста ружа» дуже запашна, має насичений квітково-солодкуватий смак, бульбашки легкі та приємні. Також маємо ще один смак «Ігриста цитрина», якщо полюбляєте кисленький смак , то це саме для вас!
- Якщо ви любите солодкуватий трояндовий смак, цей напій точно для вас!
У чому користь комбучі?
- Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну.
- Пелюстки троянди заспокоюють, покращують сон, відновлюють мікрофлору кишечника, корисні для печінки та нирок.
- Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків.
- Чайний гриб у поєднанні з зеленим чаєм покращують роботу печінки.
- Комбуча — природний антибіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекційних захворюваннях.
- Від лимонаду комбуча виграє меншою кількістю цукру у складі, перед квасом — у відсутності хлібних дріжджів.
- Більше про користь комбучі читайте у нашій статті «Феномен комбучі».
Як вживати комбучу?
- Смакує охолодженою! Оскільки комбуча — напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант — через 1-2 години після їжі.
- Завдяки заспокійливим властивостям чайної троянди, ідеально підходить для вечірнього релаксу.
- Комбуча — це одночасно смачно та корисно.
- Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.
вода очищена, культура чайного гриба, цукор, пелюстки троянди пномпенської, чай чорний, чай зелений / Україна.
на 100 г : жири — 0 г, з них насичені — 0 г, вуглеводи — 6 г, з них цукри — 6 г, білки — 0 г, сіль — 0 г. Калорійність — 24 ккал.
Зберігати в холодильнику за температури від 1 ℃ до 6 ℃. Після відкриття пляшки напій вжити протягом доби.
60 днів.