Масло из семян хемп
Масло из семян хемп

Масло из семян хемп


17 відгуків
100 мл250 мл
178 100 мл
Під замовлення (1 доба)

Масло из семян хемп

  • Это масло холодного отжима из семян конопли.
  • НЕ СОДЕРЖИТ психоактивных компонентов!
  • Источник необходимых нашему организму жирных кислот Омега-3 и Омега-6 в лучших пропорциях  1: 3 (в норме не более 1: 5). Они нормализуют уровень холестерина и защищают организм от разного рода воспалений.
  • Содержит вещество хлорофилл. Оно способно впитывать в себя и выводить токсины, радиоактивные вещества и тяжелые металлы (например свинец и ртуть).
  • В конопляном масле много фитина, который предупреждает ожирение печени.

Что делать?

  • Добавляйте масло в салаты, каши, супы и соусы.
  • Используйте для внешнего применения. Оно защищает кожу от вредного воздействия среды.


Чего не стоит делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости.
  • Подвергать конопляное масло тепловой обработке, поскольку оно теряет свои полезные свойства.


Масло из семян конопли / Украина (по заказу)
на 100г: белки - 0,0г; жиры - 99,5г; углеводы - 0,0г. Калорийность - 899 ккал.
Хранить в прохладном, защищенном от света месте в герметической таре.
6 месяцев

Паста з тофу та овочами

Інгредієнти:


Для соусу:

  1. Соус соєвий — 2-3 ст.л.;

  2. Вода — 2 ст.л.;

  3. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  4. Сік лимону — 1 ч.л.;

  5. Олія кокосова — 1 ст.л.;

  6. Сироп кленовий — 1 ½ ст.л. (за бажанням);

  7. Імбир свіжий — 1 ст.л.;

  8. Часник — 4 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);

  9. Перець чілі — ½ або 1 ч.л.;

  10. Тофу — 300г;


Для овочів та спагеті:


  1. Рисова паста Papino — 200г;

  2. Броколі невелике — 1 шт;

  3. Морква дрібно нарізана — ½ склянки;

  4. Овочі на вибір — ½ склянки;

  5. Арахіс (кеш’ю) — 2 ст.л. (за бажанням);

  6. Олія з насіння хемп — 2 ст.л.;

  7. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

1. Спершу видаліть лишню вологу з тофу якщо потрібно паперовими рушниками під тиском. Наріжте його на кубики. Змішайте всі інгредієнти для соусу, покладіть в нього тофу та залиште маринуватись на 10 хв.

2. Відваріть спагеті згідно до інструкції на упаковці.

3. Броколі можна відварити окремо протягом 2-3 хв, або додати до спагеті в останні 3 хв. їх приготування.

4. Викладіть на підігріту на середньому вогні сковорідку тофу разом з маринадом. Тушкуйте під кришкою протягом 5 хв.

5. Відкрийте, перемішайте та готуйте, допоки соус не загусне.

6. Заберіть тофу і покладіть в соус моркву, овочі та горіхи (якщо використовуєте) і готуйте протягом 2-3 хвилин.

7. Додайте спагеті та броколі, розмішайте все разом.

8. Додайте сіль та перець за смаком. Готову страву заправте олією насіння хемп. Подавайте гарячим. Тофу при подачі викладайте поверх спагеті.

Смачного!

Найкраще вживати цю страву на обід.

Написать отзыв
Отзывы о продукте (17)
Написать отзыв

Кошик
Итого: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформить заказ