Фарш з гороху (сухий)
1 відгук
150 г
Немає в наявності
Чим особливий фарш з гороху?
- Гороховий фарш – це сублімоване пюре гороху у гранулах, яке за 5 хв стає основою для приготування.
- З фаршу можна готувати: паштети, фалафель, котлетки.
- Універсальна заготовка на випадок, коли потрібно швидко, смачно й корисно.
- Склад: 100% натуральний горох. Без хімічних домішок, консервантів, барвників та ароматизаторів.
- Бобові – найкраща альтернатива тваринному білку. Фарш з гороху має високий вміст рослинного білка, який ще що легко засвоюється організмом.
- У складі 54% корисних вуглеводів, 23% білку та 1% жирів, а також лимонна кислота, калій, залізо, лізин, вітаміни B, B2, PP, A і С.
- Також, у нас є: фарш з сочевиці, фарш з нуту, фарш з квасолі, соєвий фарш.
Чим корисний фарш із гороху?
- Харчові волокна, що містяться в горосі, покращують роботу шлунку та кишечника.
- Знижує рівень холестерину, покращує роботу серця та судин.
- Ефективний під час зменшення ваги, адже нормалізує рівень цукру та добре насичує.
- Високий вміст заліза корисний людям з анемією.
Як використовувати?
- 100 г фаршу залийте 200-220 г гарячої води.
- Накрийте кришкою на 5 хвилин. Має вийти густе пюре.
- Фарш готовий для приготування страв. Натискайте “рецепти” та читайте, як запікати фалафель або ж експериментуйте ;)
100% натуральний жовтий горох. Не містить круп'яних та хімічних домішок, концервантів, барвників та ароматизаторів/ Україна.
на 100 г: білки — 23 г, жири — 1 г, вуглеводи — 54 г. Калорійність: 323 ккал.
Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не вище 20 градусів С.
12 місяців.
Запечений фалафель
ІНГРЕДІЄНТИ:
• фарш — 100 г;
• гаряча вода — 200-220 г;
• часник — 2 зубчика;
• кріп, петрушка за бажанням.
• сіль, перець та спеції — за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Запарити водою фарш і настояти 5 хв.
2. Додати часник, зелень, спеції.
3. Сформувати кульки і викласти на пергамент.
4. Легко полити олією.
5. Випікати у розігрітій духовій пічці 20 хв при температурі 180-200 градусів.
6. Смакує з соусами: тахіні, томатним, йогуртом.