Кімчі з грибами
Залишити відгук
460 мл
Немає в наявності
Що таке кімчі?
- Це традиційна корейська гостра ферментована капуста.
- Наша версія веганська та менш гостра за класичну.
- Основна складова кімчі – капуста. До капусти додають овочі, ряд духмяних спецій, рисове борошно та воду, щоб вона ферментувалася. Через декілька тижнів виходить корисна пробіотична страва.
- Кімчі низькокалорійна, багата на вітаміни А та С, пробіотики, клітковину та антиоксиданти.
Яка користь кімчі?
- Покращує травлення та мікрофлору завдяки бактеріям, що утворюються шляхом ферментації.
- Сприяє зміцненню імунітету, допомагає боротися з вірусами.
- Зменшує окислювальний процес у клітинах, уповільнює процеси старіння.
- Знижує рівень холестерину та резистентність до інсуліну, запобігає ожирінню.
Яка на смак кімчі з грибами ?
- Хрустка, з кислинкою. Гострувата, проте не така гостра, як в класичному варіанті. Відчувається смак гострих перців, аромат ферментованих овочів та прянощів з нотками сливового вина. Гриби доповнюють кімчі своєю текстурою, смак грибів не сильно виражений, бо вони також пройшли ферментацію.
Як їдять кімчі?
- Кімчі їдять як самостійну страву, поєднують з іншими й навіть роблять пиріжки.
- Смакуватиме з нашим хлібом та хлібцями, чудово доповнить будь-яку кашу.
капуста, мікс грибів, рисове борошно, морква, цибуля порей, часник, імбир, паприка, сіль, гострі переці: Pimenta Leopard, Habanero Red, коріандр, розмарин.
на 100 г: білки — 1,9 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 5,4 г. Калорійність — 27,1 ккал
Зберігати в холодильнику (4С-8С).