Культивований сир Фета (fineorganic)
8 відгуків
200г
Немає в наявності
Чим особливий Культивований сир Фета ?
- Основа сиру — активовані горіхи кеш’ю, містять омега-3-6-9 жирні кислоти, магній, залізо, підтримують роботу нервової системи, підвищують стресостійкість, позитивно впливають на пам’ять, красу шкіри, волосся та нігтів.
- Завдяки унікальній технології культивування, продукт багатий на пробіотики, кисломолочні та біфідобактерії, які підтримують здоров'я кишківника та відновлюють баланс мікрофлори.
- Переваги культивованого сиру: жива ферментація, хендмейд, якісний та чистий склад, відсутність ароматизаторів, консервантів та іншого зайвого.
- Неактивні дріжджі у складі сиру містять велику кількість біодоступного протеїну, усі вітаміни групи B, які необхідні для здорового функціонування нервової системи, нормалізують тиск і перистальтику кишечника, усувають дисбактеріоз.
- Кокосова олія у складі сиру має виражену протизапальну, бактерицидну, а також протигрибкову дію, є джерелом жирних кислот, особливо лауринової, запобігає захворюванням шлунково-кишкового тракту та зубів.
Який на смак?
- Має смак як звичайної фети, але в поєднанні з оливкою каламата, яка надає легку кислинку. Якщо ви сумуєте за сирним смаком у стравах — потіште себе таким крафтовим смаколиком.
Що таке культивований сир?
- Це продукт, який пройшов процес ферментації культурними мікроорганізмами для отримання багатого та вираженого смаку й аромату.
- Культурні мікроорганізми в поєднанні з пробіотиками підвищують кислотність продукту шляхом поглинання природних цукрів, які утворюють ферменти для розщеплення складних поживних речовин на більш біодоступні та захищають продукт від патогенних мікроорганізмів.
Чи можна заморожувати культивований сир?
- Не рекомендуємо. Це вагомо вплине на текстуру та смак.
Який культивований сир найкраще плавиться?
- «Моца» це той культивований сир, які буде плавитись. Ми створили її спеціально для піци, лазаньї, пасти та запіканок.
Чим відрізняються культивовані сири?
Як ви активуєте кеш'ю?
- Ми замочуємо кеш'ю у лужній воді протягом 24 годин. Це імітує попадання горіха у грунт, що допомагає звільнити його від захисних речовин, які блокують засвоєння корисних речовин.
Як вживати культивований сир Фета ?
- Сир повністю готовий до вживання — додавайте його до усіх страв, як заміну класичному сиру.
- Можна натерти або нарізати до піцулі чи салату.
- Готуйте із ним справжню сирну лазанью.
- Чудово смакує з хлібцями та крекерами.
культивоване кеш‘ю, кокосова та соняшникова олії, тапіока, картопляний крохмаль, неактивні харчові дріжджі, морська сіль, соняшниковий лецитин, оливки сорту «Каламата», орегано, розмарин, оливковий екстракт, рослинна закваска, рослинний пробіотик / Україна. *Органічне походження
на 100 г: білки — 5 г, жири — 25 г, вуглеводи — 16 г. Калорійність — 309 ккал.
Зберігати у холодильнику при температурі +5 °C.
Після відкриття: вжити протягом 5 діб.
35 діб.