Хлорела (порошок)
9 відгуків
150 г
Під замовлення (1 доба)
Що таке хлорела? Чим вона особлива?
- Хлорела — одноклітинна водорість, невибаглива до умов існування, тому поширена всюди: прісні водойми, моря, ґрунт.
- Джерело хлорофілу, який знищує вільні радикали та канцерогени, завдяки своїм антиоксидантним властивостям.
- Має практично однакову формулу з молекулою гемоглобіну — підтримує печінку, допомагає у боротьбі з анемією.
- Хлорела здатна очищати та відновлювати організм, бо може вбирати та виводити токсини, радіоактивні речовини, важкі метали (свинець, ртуть тощо).
- Водорість багата на магній, кальцій, залізо та бета-каротину.
- Клітковина, що міститься у хлорелі покращує травлення та засвоєння корисних речовин з їжі.
- Хлорела є природним антибіотиком.
- Активно синтезує білки, жири, вуглеводи та вітаміни. В сухому вигляді містить 50% білка, 10% жирів та 30% вуглеводів, тому є чудовою альтернативою для вегетаріанців.
Як вживати хлорелу?
Дозування:
- дорослим для профілактики: 1,5 г/добу (1 ч.л.);
- дорослим при дефіцитах (лише після консультації лікаря): 3-5 г/добу (2-3 ч.л.);
- дітям: за рекомендацією лікаря.
Рекомендації щодо вживання:
- почніть з меншої дози та за тиждень збільшуйте до необхідної;
- розділіть дозування на 2-3 прийоми протягом дня;
- запивайте щонайменше 200 мл води;
- найкраще приймати за 15-20 хв до їжі.
Тривалість вживання:
- 4 тижні щоденного прийому.
- Після курсу обов’язково зробити перерву на 4-8 тижнів і далі можна відновити прийом.
Чого не варто?
- Не варто вживати під час вагітності та періоду годування грудьми.
- Не варто вживати при автоімунних захворюваннях та в разі, якщо у вас підвищена чутливість до йоду.
- Не вживати при індивідуальній непереносності.
Хлорела / Китай
на 100 г: білки — 56 г, жири — 7 г, вуглеводи — 11 г. Калорійність — 328 ккал.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
12 місяців