Псиліум преміум
Псиліум преміум

Псиліум преміум


3 відгуки
150 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
лушпиння насіння подорожника / Індія, штат Гуджарат.
на 100 г: білки — 1,8 г, жири — 0,3 г, вуглеводи — 4,6 г. Калорійність — 28 ккал.
12 місяців


Чим особливий псиліум преміум?

  • Псиліум — це лушпиння насіння подорожника, що росте в Індії, Іспанії та Франції.
  • Псиліум преміум має більш дрібний помел, ніж звичайний. 
  • Також у нього сильніші гелеутворювальні властивості, тому його можна використовувати вдвічі менше. Це робить його більш економним.
  • На 80-85% складається з клітковини і не має вираженого смаку. Корисний для мікробіоти кишківника та може лікувати дисбактеріоз.
  • Сприятиме схудненню. Він не розчиняється повністю у воді, а набухає. Псиліум сповільнює перетравлення і засвоєння вуглеводів та жирів, тим самим сповільнює секрецію інсуліну. Нема надлишку інсуліну — нема зайвих кілограмів.
  • Псиліум також є потужним ентеросорбентом. Розбухаючи в кишечнику, він перетворюється на слизову масу і виводить все погане з організму. Тому його ефективно приймати разом з антипаразитарним комплексом.

Як використовувати псиліум преміум?

  • Псиліум стане чудовим додатком до випічки. Він забезпечить тісто пористою повітряною структурою (по суті, є замінником глютену). З псиліуму преміум утворюється дуже густа та клейка маса, що для випічки дуже добре.
  • Також його можна використовувати для приготування різноманітних соусів.
  • Якщо ви повечеряли, але далі хочеться їсти, нападає вечірній жор — випийте 1 чайну ложку псиліуму. Нагодуйте мікробіоту і все пройде.
  • Денна норма псиліуму для дорослих і дітей старше 12 років — 1-3 ст. л. Порошок треба розмішати в 100 мл води або соку і відразу випити.
  • Якщо ви вживаєте псиліум, старайтесь пити якомога більше води.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Псиліум не можна вживати при вагітності, грудному вигодовуванні.
  • З обережністю псиліум призначають при порушеннях кровообігу мозку та тяжких захворювань шлунково-кишкового тракту.

Детальніше


    Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

    Безглютеновий хліб



    ІНГРЕДІЄНТИ:

    - нутове борошно – 100 г
    - борошно зеленої гречки – 100 г
    - рисове борошно – 100 г
    - псиліум –  3-4 ст. л.
    - картопляний крохмаль 40 г
    - сіль – 1 ч.л.
    - розпушувач – 1 ч.л.
    - сода – 1/2 ч.л.
    додатково:
    - 50 г гарбузового насіння
    - 20-40 г насіння соняшника, за бажанням

    ПРИГОТУВАННЯ:

    1. Найперше, що робимо – перетворюємо псиліум на гель, який допоможе підняти тісто.
    У глибокій тарілці змішуємо порошок з 400 мл води, перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок і залишаємо на 10-15 хв. У відео є потрібна консистенція, перегляньте :)
    2. Змішуємо ретельно сухі складники. Перемішуємо супер ретельно, щоб хлібчик піднявся рівномірно. Духовку розігріваємо на 180°.
    3. Перемішуємо гель з псиліуму і сухі складники, замішуємо тісто.
    За потреби додаємо воду або трохи цз борошна.
    Формуємо хлібину, викладаємо на пергамент, робимо їй симпатичні надрізи.
    Посипаємо насіннячком.
    4. Година у духовці і тісто прекрасно підніметься, зверху зовсім трішки зарум'яниться, всередині буде ніжним і пружним. Перевіряємо як завжди – сухий сірник проколюємо серединку, має виходити сухим.
    І хіба скажеш, що цей хлібчик не містить глютену, який створює пухкість?)
    Смачного вам!
    Написати відгук
    Відгуки про товар (3)
    Написати відгук
    Поставте будь-ласка вашу оцінку


    Написати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Зберігати у сухому прохолодному місці.