Фарш з сочевиці (сухий)
Фарш з сочевиці (сухий)

Фарш з сочевиці (сухий)


1 відгук
75 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
100% натуральна червона сочевиця. Не містить круп'яних та хімічних домішок, концервантів, барвників та ароматизаторів/ Україна.
на 100 г: білки — 25 г, жири — 1 г, вуглеводи — 54 г. Калорійність: 325 ккал.
12 місяців.

Чим особливий фарш з сочевиці?

  • Сочевичний фарш – це сублімоване пюре сочевиці у гранулах, яке за 5 хв стає основою для приготування.
  • З фаршу можна готувати: паштети, фалафель, котлетки.
  • Універсальна заготовка на випадок, коли потрібно швидко, смачно й корисно.
  • Склад: 100% натуральна сочевиця. Без хімічних домішок, консервантів, барвників та ароматизаторів.
  • Бобові – найкраща альтернатива тваринному білку. Фарш з сочевиці має високий вміст рослинного білка, який ще що легко засвоюється організмом. 
  • У складі 54% корисних вуглеводів, 25% білку та 1% жирів, а також цинк, йод, марганець, мідь, сірка, вітаміни  А, групи В, Е, РР.
  • Також, у нас є: фарш з гороху, фарш з нуту, фарш з квасолі, соєвий фарш.

Чим корисний фарш із сочевиці?

  • Харчові волокна, що містяться в сочевиці, покращують роботу шлунку та кишечника.
  • Знижує рівень холестерину, покращує роботу серця та судин.
  • Ефективний під час зниження ваги, адже нормалізує рівень цукру та добре насичує.
  • Марганець у складі позитивно впливає на нервову систему.
  • Високий вміст заліза корисний людям з анемією.
  • Сприяють підтримці краси шкіри та волосся.

Як використовувати?

  • 100 г фаршу залийте 200-220 г гарячої води.
  • Накрийте кришкою на 5 хвилин. Має вийти густе пюре.
  • Фарш готовий для приготування страв. Натискайте “рецепти” та читайте, як запікати фалафель або ж експериментуйте ;)

Детальніше

Запечений фалафель

ІНГРЕДІЄНТИ:

• фарш — 100 г;
• гаряча вода — 200-220 г;
• часник — 2 зубчика;
• кріп, петрушка за бажанням.
• сіль, перець та спеції — за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ:
 1. Запарити водою фарш і настояти 5 хв.
 2. Додати часник, зелень, спеції.
 3. Сформувати кульки і викласти на пергамент.
4. Легко полити олією.
5. Випікати у розігрітій духовій пічці 20 хв при температурі 180-200 градусів.
6. Смакує з соусами: тахіні, томатним, йогуртом.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не вище 20 градусів С.