

Соєві битки
1 відгук
56 грн 250 г
250 г500 г
Закінчується
текстуроване знежирене соєве борошно / Україна.
на 100 г: білки — 50 г, жири — 1 г, вуглеводи — 30 г. Калорійність — 329 ккал.
12 місяців.
Чим особливі соєві битки?
- Соєві битки — це невеликі котлетки зі знежиреної сої.
- Містять велику кількість рослинного білка, що добре засвоюється організмом — 100г продукту містять 50 г білка.
- Практично не містять жирів — лише 1 г на 100 г продукту. Не підвищують холестерин.
- 100г соєвих битків забезпечують денну норму калію і магнію.
- Замінять м'ясо тим, хто не вживає м'яса, має непереносимість тваринного білка або дотримується Посту. Спробуйте, ви не відчуєте різниці:)
Як вживати битки соєві?
- 200 г битків залийте 2 л води і відваріть протягом 5-10 хв.
- Злийте воду, промийте битки і відтисніть зайву воду.
- Дайте трохи охолонути, далі готуйте, як звичайне м'ясо.
- Чудово смакують із нашою локшиною та італійським соусом.
- Щоб дізнатися більше способів приготування — зазирніть у вкладку РЕЦЕПТИ.
Чого не варто?
- Вживати якщо у вас алергія на соєвий білок.
Соєві биточки в клярі
Інгредієнти:
1. Соєві биточки – 8-10шт.
2. Вода - 1/2 ст.
3. Борошно зеленої гречки – 2-3 ст.л.
4. Спеції – за смаком.
5. Сіль - за смаком.
6. Рослинна олія - для смаження.
7. Зелень – за бажанням.
Спосіб приготування:
1. Биточки відварити у кип'яченій підсоленій воді 10хв. Вийняти і трішки віджати від води.
2. Готуємо кляр. Борошно змішати з водою вінчиком, щоб вийшла консистенція сметани. Додати улюблені спеції (добре підходить сушена зелень, асафетида, хмелі-сунелі). Можна добавити давлений часник.
3. Биточки змочити у клярі і викласти на розігріту сковорідку, смажити з обох сторін до рум'яної шкірочки.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Зберігати при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75 %.