Соєві битки
3 відгуки
250 г500 г
Закінчується
На етикетці цього товару похибка в калорійності. Ми вже виправили цю помилку, тож наступна партія соєвих битків буде без неї. Вибачте за незручності!
Чим особливі соєві битки?
- Соєві битки — це невеликі котлетки зі знежиреної сої.
- Містять велику кількість рослинного білка, що добре засвоюється організмом — 100г продукту містять 50 г білка.
- Практично не містять жирів — лише 1 г на 100 г продукту. Не підвищують холестерин.
- 100г соєвих битків забезпечують денну норму калію і магнію.
- Замінять м'ясо тим, хто не вживає м'яса, має непереносимість тваринного білка або дотримується Посту. Спробуйте, ви не відчуєте різниці:)
Як вживати битки соєві?
- 200 г битків залийте 2 л води і відваріть протягом 5-10 хв.
- Злийте воду, промийте битки і відтисніть зайву воду.
- Дайте трохи охолонути, далі готуйте, як звичайне м'ясо.
- Чудово смакують із нашою локшиною та італійським соусом.
- Щоб дізнатися більше способів приготування — зазирніть у вкладку РЕЦЕПТИ.
Чого не варто?
- Вживати якщо у вас алергія на соєвий білок.
текстуроване знежирене соєве борошно / Україна.
на 100 г: білки — 50 г, жири — 1 г, вуглеводи — 30 г. Калорійність — 329 ккал.
Зберігати при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75 %.
12 місяців.