Соєвий фарш
Соєвий фаршСоєвий фарш

Соєвий фарш


Залишити відгук
55 грн 250 г
250 г Закінчується
- +

текстуроване знежирене соєве борошно / Україна.

на 100 г: білки — 50 г, жири — 1 г, вуглеводи — 30 г. Калорійність — 168 ккал.
12 місяців.

Чим особливий соєвий фарш?

  •   Соєвий фарш — це текстурований ізолят соєвого білка.
  •  Містить велику кількість рослинного білка, що добре засвоюється організмом — 100г продукту містять 50 г білка.
  •  Практично не містить жирів — лише 1 г на 100 г продукту. Не підвищують холестерин. Для порівняння, в курці цей показник досягає 19%, в телятині - до 16%.
  •  Його засвоєння кишечником відбувається на 97%, тому мікроелементи та інші цінні речовини потрапляють в тканини і кров практично в повному обсязі.
  •  100г соєвого фаршу забезпечують денну норму калію і магнію.
  •   Замінить м'ясо тим, хто не вживає м'яса, має непереносимість тваринного білка або дотримується Посту. Спробуйте, ви не відчуєте різниці:)

Як вживати соєвий фарш?

  •  Фарш залити кип’ятком на 10-15 хв. 
  •  Пересипати у друшлаг і дати воді стекти.
  •  Готувати улюбленим способом.
  •  Чудово смакує із нашою локшиною та італійським соусом.
  •  Щоб дізнатися більше способів приготування — зазирніть у вкладку РЕЦЕПТИ. 

Чого не варто?

  •   Вживати, якщо у вас алергія на соєвий білок.
  •   Соя допомагає виводити з організму радіонукліди й важкі метали.


Детальніше


Дієтичний продукт. Підходить для діабетиків, для сердечників, спортсменів, вегетаріанців, веганів, осіб із ожирінням і для всіх прихильників здорового харчування.


Котлетки в паніровці

Спосіб приготування:


 1. Фарш залити кип’ятком на 10-15 хв.

 2. Пересипати у друшлаг і дати воді стекти.

 3. Готувати улюбленим способом.


ІНГРЕДІЄНТИ:


• фарш соєвий — 200 г;

• борошно пшеничне цільнозернове — 6 ст.л.;

• цибуля — 1 шт.

• олія — для смаження;

• сіль — 1 ч.л.;

• спеції — за смаком;


 • для паніровки — панірувальні сухарі, манка або борошно

 • вода — 200-300 мл


ПРИГОТУВАННЯ:


 1. Приготувати соєвий фарш і злити воду.

 2. Цибулю почистити, нарізати кубиками і змішати з фаршем, спеціями, сіллю та борошном.

 3. Сформувати в паніровці котлетки і смажити на нагрітій сковорідці до золотистої скоринки.



Спагеті Болоньєзе з соєвим фаршем


ІНГРЕДІЄНТИ:

Для соусу:
Соєвий фарш - 100 г
Вода – 750 мл
Бульйонний кубик для овочевого бульйону – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія оливкова - 2 ст.л.
Сіль, перець - за смаком
Помідори у власному соку – 300 мл
Томатна паста - за бажанням

Для макаронів:
Спагеті – 200 г
Вода для варіння - за потребою
Сіль за смаком


ПРИГОТУВАННЯ:

1. Кип'ятимо воду і зашпарюємо соєвий фарш з бульйонним кубиком на 10 хвилин. Періодично промішуємо, щоб бульйонний кубик розчинився.

2. Чистимо і подрібнюємо цибулю та морквину. Обсмажуємо їх в оливковій олії на середньому вогні. Краще обсмажити сильніше до коричневого кольору.

3. Починаємо кип'ятити воду і ставимо спагеті варитися.

4. З соєвого фаршу зливаємо надлишки води через друшляк, але не насухо. Фарш з невеликою кількістю води та рубаними помідорами у власному соку додаємо на сковороду до цибулі та моркви.

5. Перемішуємо все і ставимо тушкуватися на середньому вогні на той час, поки варяться макарони. Якщо колір видається занадто блідим, можна додати томатної пасти. Солимо і перчимо до смаку в кінці приготування.

6. Зі спагеті повністю зливаємо воду і сервіруємо.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20°C та відносній вологості повітря не вище 75 %.